Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
El Classico vol.1 25.10.2014 19:00
??k?ş
X
-
ma? izlemek isteyenler misli.com a ?ye olup para yat?rmadanda ma?? izleyebilirler ben ?yle yap?yorum donma reklam falan yok
Bir yorum yaz:
-
A?mamazl?k yapt??? oluyor abi.Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDns degistirmeden bir tanesi bile acmiyor mu?Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı göster205.171.3.65/205.171.2.65 Bu DNS'yi yapt?n m??Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbi kac kere deneyincemi acti bende dns degistirdim deniyorum deniyorum hala ayni hata..Aslı Caner Ali Akoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDedi?in dns'yi de yapt?m ''can not access Sopcast service'' hatas? al?yorum bende derken a?t?
sop://broker.sopcast.com:3912/198081
Bir yorum yaz:
-
Dns degistirmeden bir tanesi bile acmiyor mu?Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı göster205.171.3.65/205.171.2.65 Bu DNS'yi yapt?n m??Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbi kac kere deneyincemi acti bende dns degistirdim deniyorum deniyorum hala ayni hata..Aslı Caner Ali Akoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDedi?in dns'yi de yapt?m ''can not access Sopcast service'' hatas? al?yorum bende derken a?t?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Bilal Ta??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYok karde?im senin y?z?nden anlam?nda demedim, senin yard?m?nla ma? izleyemedim yine anlam?ndaAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bilal Ta??? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?rdal yine kendini y?rt?yor burada sopcast mopcast da??tacam diye, eyvallah.
Fakat ben yine ?rdal sayesinde ma? izleyemiyorum
Adam bana k?l
Yok art?k ya Niye ?rdal sayesinde abi?
Bak nas?l servis ediyorum herkese. Prosed?r? yap ve izle hepsi bu 

Ne yapsak yaranam?yoruz yemin ederim. Sanki milleti ?ekip de bilerek hayal k?r?kl???na u?rat?yorum sanar ?unu okuyan be. Yaz?klar olsun
Bir yorum yaz:
-
Gencler 3 hucumdur iyi geliyor bu arada beyler
Balkonunuza - caminiza bayrak asin
Bir yorum yaz:
-
Yok karde?im senin y?z?nden anlam?nda demedim, senin yard?m?nla ma? izleyemedim yine anlam?ndaAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bilal Ta??? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?rdal yine kendini y?rt?yor burada sopcast mopcast da??tacam diye, eyvallah.
Fakat ben yine ?rdal sayesinde ma? izleyemiyorum
Adam bana k?l
Yok art?k ya Niye ?rdal sayesinde abi?
Bak nas?l servis ediyorum herkese. Prosed?r? yap ve izle hepsi bu 
Bir yorum yaz:
-
205.171.3.65/205.171.2.65 Bu DNS'yi yapt?n m??Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbi kac kere deneyincemi acti bende dns degistirdim deniyorum deniyorum hala ayni hata..Aslı Caner Ali Akoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDedi?in dns'yi de yapt?m ''can not access Sopcast service'' hatas? al?yorum bende derken a?t?
Bir yorum yaz:
-
http://www.livefootballol.com/channe...acestream.html
ace-stream hd player'? indirip ma?? hd olarak izleyebilirsiniz.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: