geseye kadar gider bu da
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye ve D?nyadan Transfer Haberleri ( 2014 - 2015 )
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMartin Odegaard > Real Madrid
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMartin Odegaard > Real Madrid
Yorum Yap
-
Aslı Feyyaz Kurtuldu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Erkan Zengin Trabzon'a m? geldi yoksa toplama kamp?na m?? ?u surata bak?n. Ben Trabzonsporlu olsayd?m asla istemezdim b?yle bir adam?.
Neyse Fener'e sa?lam koydular. O a??dan iyi.
hadi adami zorla getirdiniz bare araya 1 -2 eli yuzu duzgun bayan yerlestirseydiniz
Yorum Yap
-
Aslı Feyyaz Kurtuldu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMartin Odegaard > Real Madrid
Tan?m?yordum ben bu oyuncuyu ?imdi google day?ya sorunca ??rendim 16 ya??ndaym?? daha.
98 do?umlu futbolcu mu olur arkada?? Olur da Real Madrid'e transfer mi olur? Do?rudan A tak?m kadrosunda m? yer alacak acaba?
Yorum Yap
-
Aslı Sinan ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMartin Odegaard > Real Madrid
Tan?m?yordum ben bu oyuncuyu ?imdi google day?ya sorunca ??rendim 16 ya??ndaym?? daha.
98 do?umlu futbolcu mu olur arkada?? Olur da Real Madrid'e transfer mi olur? Do?rudan A tak?m kadrosunda m? yer alacak acaba?
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMartin Odegaard > Real Madrid
Yorum Yap
Yorum Yap