geseye kadar gider bu da
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye ve D?nyadan Transfer Haberleri ( 2014 - 2015 )
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
b?y?k topcu olacakAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMartin Odegaard > Real Madrid

Yorum Yap
-
Muhammet Demirci art?k seneye Real Madrid' i al?r fifa da Odegaard la ?al?mlar atar, nas?lsa elinden teknolojik aletler d??m?yor. Helal olsun ?ocu?a.Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterb?y?k topcu olacakAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMartin Odegaard > Real Madrid

Yorum Yap
-
harp okulu gibi karsilama toreniAslı Feyyaz Kurtuldu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Erkan Zengin Trabzon'a m? geldi yoksa toplama kamp?na m?? ?u surata bak?n. Ben Trabzonsporlu olsayd?m asla istemezdim b?yle bir adam?.
Neyse Fener'e sa?lam koydular. O a??dan iyi.
hadi adami zorla getirdiniz bare araya 1 -2 eli yuzu duzgun bayan yerlestirseydiniz
Yorum Yap
-
Inter bu kadar orta sahayi ne yapacak cidden cok merak ediyorum. Acaba isimize yarayacak birine c?kebilirmiyiz?Aslı Feyyaz Kurtuldu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
I??l Alben sand?m haAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMartin Odegaard > Real Madrid

.gif)
Tan?m?yordum ben bu oyuncuyu ?imdi google day?ya sorunca ??rendim 16 ya??ndaym?? daha.
98 do?umlu futbolcu mu olur arkada?? Olur da Real Madrid'e transfer mi olur? Do?rudan A tak?m kadrosunda m? yer alacak acaba?
Yorum Yap
-
once Castilla'da tak?lacak Zidane'?n hocaliginda, sonra A tak?m.Aslı Sinan ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterI??l Alben sand?m haAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMartin Odegaard > Real Madrid

.gif)
Tan?m?yordum ben bu oyuncuyu ?imdi google day?ya sorunca ??rendim 16 ya??ndaym?? daha.
98 do?umlu futbolcu mu olur arkada?? Olur da Real Madrid'e transfer mi olur? Do?rudan A tak?m kadrosunda m? yer alacak acaba?
Yorum Yap
-
Bundan ?nce bu ya?lardaki gelece?in s?per starlar? olarak g?sterilen futbolcular?n ?o?u s?n?fta kald?lar.Erken pop?ler olman?n zararlar? m? yoksa ba?ka etkenler mi bilmiyorum bu ya?taki oyunculara daha temkinli yakla?mak gerekiyor bence...Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterb?y?k topcu olacakAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMartin Odegaard > Real Madrid

Yorum Yap
Yorum Yap