Y?lmaz Vural yine istifa etmi?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye ve D?nyadan Transfer Haberleri ( 2014 - 2015 )
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Osmanl?spor'da tak?m i?inde b?y?k kutupla?ma ve hizip?ilik varm??. Osman ?zk?yl?'n?n tak?m i?indeki ''adamlar?'' Y?lmaz Vural'a a??k a??k seni istemiyoruz demi?ler. Zaten Y?lmaz Vural 2 ma?ta da galibiyet alamad?. Hele bir oynad?klar? son Antalya ma?? var 90 dakika izledim, resmen 2-0'dan 2-2'ye ma? verdiler Antalya ak?ll? olsa 3-2 4-2 kazanabilirdi bile. Bilerek g?r?len k?rm?z? kart bilerek at?lmayan paslar bilerek ka?an goller. Bakal?m U?ur T?t?neker'i be?encek mi bu Y?lmaz Hoca'n?n kellesini alan futbolcular. E?er yine ayn? sorun olursa U?ur T?t?neker'de fazla kalmaz.
Yorum Yap
-
ts hakan'a yar?m sezon i?in 3 milyon ba?lam??, kendilerini tebrik ediyorumEn son düzenleyen Arda Çelikmaden; 13-01-2015, 18:57.
Yorum Yap
-
Aslı Okan ?ahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterErkan Zengin Trabzonspor'a gidiyor.
KAP Bildirimi geldi.
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Okan ?ahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterErkan Zengin Trabzonspor'a gidiyor.
KAP Bildirimi geldi.
Spor Online @sporonlinecom
Erkan Zengin: "Benim bildirimden haberim yok. Fenerbah?e'ye gitmek istiyorum" (NTVSpor)
Yorum Yap
-
Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Okan ?ahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterErkan Zengin Trabzonspor'a gidiyor.
KAP Bildirimi geldi.
Erkan Zengin: "Benim bildirimden haberim yok. Fenerbah?e'ye gitmek istiyorum" (NTVSpor)
Yorum Yap
-
Aslı Mertcan Karacan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Okan ?ahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterErkan Zengin Trabzonspor'a gidiyor.
KAP Bildirimi geldi.
Yorum Yap
-
Aslı Fahri Capci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAli Tando?an zu Gaziantep BB
Yorum Yap
-
A?IKLAMA:
Profesyonel futbolcu Erkan Zengin'in, kul?b?m?ze transferi konusunda Eski?ehir Spor Kul?b? ile anla?ma sa?lanm??t?r. Anla?maya g?re, Eski?ehir Spor Kul?b?'ne, s?zle?me fesih bedeli olarak 2.250.000.-EUR ?denecektir.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=408288
Yorum Yap
Yorum Yap