Marco Reus Atletico Madrid
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye ve D?nyadan Transfer Haberleri ( 2014 - 2015 )
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Ahmet Ba?aran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMarco Reus Atletico Madrid
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Ba?aran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMarco Reus Atletico Madrid
Atletico disiplin ve tak?m oyunuyla bu seviyeye geldi. Bana g?re pek do?ru bir transfer yapmad?lar.
Yorum Yap
-
Aslı Caner Ali Akoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Ba?aran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdriano > Le Havre
Yorum Yap
-
Aslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Caner Ali Akoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Ba?aran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdriano > Le Havre
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Ba?aran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Ba?aran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMarco Reus Atletico Madrid
Atletico disiplin ve tak?m oyunuyla bu seviyeye geldi. Bana g?re pek do?ru bir transfer yapmad?lar.
Dortmund k?me d??mek i?in can at?yor galiba neden satt?lar bu adam? ?imdi?
Yorum Yap
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Ba?aran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Ba?aran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMarco Reus Atletico Madrid
Dortmund k?me d??mek i?in can at?yor galiba neden satt?lar bu adam? ?imdi?
Yorum Yap
-
Alexander Milosevic kimdir?
30.01.1992 do?umlu olan S?rp as?ll? ?sve?li futbolcu ?sve?'in AIK tak?m?nda forma giyiyor.
Defans?n ortas?nda g?rev yapan Milosevic bu sona eren ?sve? Ligi'nde forma giydi?i 27 ma??n 27'sine de ilk 11'de ba?lad?.
2379 dakika sahada kalan 22 ya??ndaki futbolcu 3 de gol att?.
Yorum Yap
-
Aslı Kerem Vatansever tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterArda gidici Reus geldi?ine g?re.
Yorum Yap
-
Aslı Fahri Capci tarafından Gönderilmiş Mesajı göstercas barcelona n?n itiraz?n? red etti bar?aya 2016 y?l?na kadar transfer yasa?? getirildi...
Yorum Yap
Yorum Yap