Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

T?rkiye ve D?nyadan Transfer Haberleri ( 2014 - 2015 )

??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• M.Yener Kandemir
    yanıtladı
    Almeida ?yle bo?ta kalacak kadar berbat bir adam de?il esas?nda.
    Ben hi? sevmem, Be?ikta?'la ad?n?n bile an?lmas?n? istemem ama iyi k?t? bir transfer yapar diye bekliyordum.

Bizden istedi?i paralar? istemeye kalkt?ysa, hayat?n?n ahmakl???n? yapm??t?r. 1M bile ?ok para, o oyuna. 2.5-3 istedi bir de.

E?er yan?l?p yap?l?p imzalansayd?, Be?ikta? hayat?n?n hatas?n? yapm?? olurdu.

Bir yorum yaz:

• Ramazan Tülen
    yanıtladı
    Aslı Selman Kalayc?o?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Almeida'y? kimse almad?!

Be?ikta? ile s?zle?mesi bittikten sonra ba?ta Galatasaray olmak ?zere bir?ok kul?ple g?r??en Hugo Almeida bo?ta kald?.

?imdi sorar?m;
    Sezon bitmeden yap?lan teklifi (2-2.5 milyon Euro) kabul etseydi Be?ikta?'a ne katk? sa?lard?.

?n?allah bu son olur. De?ersiz ,vasat top?ular kulub?n ?n?nden dahi ge?mez.
    kendini nimetten sanan kuru fasulye bu Almeida. Haketti?i de?eri ?imdi g?rd?. Anca arap ?lkelerine gider bu saatten sonra.Kald? ki Ocak ay?na kadar bo?ta kalmak istemiyorsa ba?ka bir ?aresi de yok. San?r?m Rus liginde transfer sezonu devam ediyor diye biliyorum. E?er do?ruysa bir tek Rusya kald? buna alternatif olarak.

Bir yorum yaz:

• Selman Kalayc?o?lu
    yanıtladı
    Almeida'y? kimse almad?!

Be?ikta? ile s?zle?mesi bittikten sonra ba?ta Galatasaray olmak ?zere bir?ok kul?ple g?r??en Hugo Almeida bo?ta kald?.

?imdi sorar?m;
    Sezon bitmeden yap?lan teklifi (2-2.5 milyon Euro) kabul etseydi Be?ikta?'a ne katk? sa?lard?.

?n?allah bu son olur. De?ersiz ,vasat top?ular kulub?n ?n?nden dahi ge?mez.

Bir yorum yaz:

• Kemal Erce Avaroglu
    yanıtladı
    ts nin iki gs ma??nda -6 puan? var bunu atlamayal?m

Bir yorum yaz:

• İbrahim Hızal
    yanıtladı
    trabzonun bu kadro yap?s?yla ba?ar?l? olma ihtimali yok, ortasaha s?f?r.

Bir yorum yaz:

• Mehmet Köse
    yanıtladı
    Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Orta sahalar?nda Mehmet Ekici ve Soner Aydo?du d???nda o b?lgenin orijinali olan 3. bir isim yok. Constant ve Medjani'yi kullanacaklar mecburen. Stoper, kanat ve forvet deryas?na d?nd? tak?m. Bir de ba?ar?s?z olurlarsa vay hallerine.
    basaririz olmalarina gerek yok, bir farkli fenerbahce maglubiyeti trabzonu dagitir

Bir yorum yaz:

• Gökhan Özbaş
    yanıtladı
    Ben Arfa Hull City (kiral?k)

Bir yorum yaz:

• Ufuk Akyuz
    yanıtladı
    Vay Trabzonspor co?tuk?a co?tu 3-4 senelik transferi bir transfer d?neminde yapt?lar ya son haftalara kadar ?ampiyonlu?a oynarlar ya da tak?m kar???r orta s?ralarda tak?l?rlar ortas? olmaz. Kaliteli oyuncular ald?lar

Bir yorum yaz:

• ?mit Baki Erdem
    yanıtladı
    Ts'nin sonunu iyi g?rmuyorum

Bir yorum yaz:

• Mehmet Serin
    yanıtladı
    19 M zararda Trabzonspor.

Bir yorum yaz:

• Mehmet Erhan
    yanıtladı
    Orta sahalar?nda Mehmet Ekici ve Soner Aydo?du d???nda o b?lgenin orijinali olan 3. bir isim yok. Constant ve Medjani'yi kullanacaklar mecburen. Stoper, kanat ve forvet deryas?na d?nd? tak?m. Bir de ba?ar?s?z olurlarsa vay hallerine.

Bir yorum yaz:

• Mehmet Ali Bulut
    yanıtladı
    Bu Trabzonun sonu hi? iyi degil bu sene 25 Milyon Euro harcam??t?r

Bir yorum yaz:

• Tolga Sever
    yanıtladı
    Bu ts ne yap?yor anlayamad?m s?rekli santrafor ve defans al?yor sadece mehmet ekici'yi ald?lar san?r?m orta saha olarak, enteresan.

Bir yorum yaz:

• Muhammed Dilek
    yanıtladı
    Danny Welbeck -----> Arsenal

Bir yorum yaz:

• Mehmet-Demir
    yanıtladı
    Bu trtspor ?ok komedi ya, adam?n biri canl? yay?na ba?land? heycanl? heycanl? anlatt? schalkeden ald? falan diye ba?ka papa ym??

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X