Aslı Kerem Vatansever tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye ve D?nyadan Transfer Haberleri ( 2014 - 2015 )
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Alexander Milosevic kimdir?
30.01.1992 do?umlu olan S?rp as?ll? ?sve?li futbolcu ?sve?'in AIK tak?m?nda forma giyiyor.
Defans?n ortas?nda g?rev yapan Milosevic bu sona eren ?sve? Ligi'nde forma giydi?i 27 ma??n 27'sine de ilk 11'de ba?lad?.
2379 dakika sahada kalan 22 ya??ndaki futbolcu 3 de gol att?.
Bir yorum yaz:
-
Kevin Kampl'? ald?lar ya ondand?r belki.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Ba?aran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen daha ?ok Real Madrid veya Arsenal'e yak??t?r?yordum Reus'u.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterB?y?k transfer Atletico i?inAslı Ahmet Ba?aran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMarco Reus
Atletico Madrid
Atletico disiplin ve tak?m oyunuyla bu seviyeye geldi. Bana g?re pek do?ru bir transfer yapmad?lar.
Dortmund k?me d??mek i?in can at?yor galiba neden satt?lar bu adam? ?imdi?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Ahmet Ba?aran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen daha ?ok Real Madrid veya Arsenal'e yak??t?r?yordum Reus'u.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterB?y?k transfer Atletico i?inAslı Ahmet Ba?aran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMarco Reus
Atletico Madrid
Atletico disiplin ve tak?m oyunuyla bu seviyeye geldi. Bana g?re pek do?ru bir transfer yapmad?lar.
Dortmund k?me d??mek i?in can at?yor galiba neden satt?lar bu adam? ?imdi?
Bir yorum yaz:
-
Vallah akl?ma gelmi?ti buAslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterulan ne adams?n?z yaaAslı Caner Ali Akoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Ba?aran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVela > KuvveteAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdriano > Le Havre

Bir yorum yaz:
-
ulan ne adams?n?z yaaAslı Caner Ali Akoglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Ba?aran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVela > KuvveteAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdriano > Le Havre

Bir yorum yaz:
-
Ben daha ?ok Real Madrid veya Arsenal'e yak??t?r?yordum Reus'u.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterB?y?k transfer Atletico i?inAslı Ahmet Ba?aran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMarco Reus
Atletico Madrid
Bir yorum yaz:
-
B?y?k transfer Atletico i?inAslı Ahmet Ba?aran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMarco Reus
Atletico Madrid
Bir yorum yaz:
-
MEHMET ?IFT?I @MehmetBarcelona
CAS Barcelona'n?n itiraz?n? reddetti. Katalan kul?b? 2016 y?l?na kadar transfer yapamayacak..
Bir yorum yaz:
-
Bu Atletico Madrid'e de helal olsun. Zaman?nda 17 ya??ndaki bebeye tak?m kaptanl???n? verdiler.
Bir yorum yaz:
-
Eurosport.com TR @EurosportCom_TR 50 sn.50 saniye ?nce
Be?ikta?'?n bir d?nem transfer g?ndeminde yer alan hatta KAP'a bildirilen Lodeiro, Corinthians'a transfer oldu
Bir yorum yaz:
-
Torres Liverpool'dan ayr?l?rken baya ah ald? bir daha da toparlayamad?
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: