Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye ve D?nyadan Transfer Haberleri ( 2014 - 2015 )
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Eski?ehirspor Bas?n S?zc?s? Fatih Sezer, "Erkan Zengin'in t?m alacaklar? ?dendi. Bo?a ??kmas? s?z konusu de?il. Bug?nden itibaren Erkan Zengin ile ilgili teklifleri de?erlendirece?iz" dedi.

Bir yorum yaz:
-
?u herif bizde 5 ma?a ??kmam??t?r heraldeAslı G?khan Direl tarafından Gönderilmiş Mesajı göstererkan zengin [emoji654] fb.gif)
30 ya??nda kariyersiz biri i?in fb yine para d?ks?n bakal?m.
hay?rs?z olur in?allah.
he bi de aziz y?ld?r?m ersun yanal erkan'? isteyince "gereksiz" demi?ti
Bir yorum yaz:
-
aziz s?rf ersun yanala inat alm??t?rAslı G?khan Direl tarafından Gönderilmiş Mesajı göstererkan zengin [emoji654] fb
Bir yorum yaz:
-
Aynen ya. Sembol adamlara sempatim ?ok b?y?kt?r benim de.Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKariyerinde tek bir tak?m?n formas?n? giyen oyunculara hayran oldum her zaman. Ama son zamanlarda Katar ve Amerika muhabbetinden sonra kalmad? art?k b?yle oyuncular. Ke?ke devam etseydi Liverpool'da 1-2 sene daha.
B?rak?n Tsubasa Nankatsu'da
Kojiro Hyuga da Meiwa da kals?n arkada?
Bir yorum yaz:
-
Demba Ba'n?n gol? ?ok koymu? belli ahahahaha adam ilk kez y?llar sonra ?ampiyonluk g?recekti babu? kursa??nda b?rakt?
Bir yorum yaz:
-
Kariyerinde tek bir tak?m?n formas?n? giyen oyunculara hayran oldum her zaman. Ama son zamanlarda Katar ve Amerika muhabbetinden sonra kalmad? art?k b?yle oyuncular. Ke?ke devam etseydi Liverpool'da 1-2 sene daha.
Bir yorum yaz:
-
-
?ok iyi haber bu, Liverpoolda en ?ok ?ekindi?im oyuncu, ya?land? ama hala Liverpool'un lideri.Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSON HABER | Steven Gerrard cuma g?n? bir bas?n a??klamas? yapacak ve muhtemelen MLS'e gidece?ini a??klayacak.
Bir yorum yaz:
-
250 milyon Euro mu? Barcelona kesinlikle SATMALI...
De?erini kesinlikle bulmu? olur bence
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: