Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
T?rkiye ve D?nyadan Transfer Haberleri ( 2014 - 2015 )
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
hala diyorAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteree erkan fenerden baska takimda oynamam demistiAslı Okan ?ahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterErkan Zengin Trabzonspor'a gidiyor.
KAP Bildirimi geldi.
.gif)
Spor Online @sporonlinecom
Erkan Zengin: "Benim bildirimden haberim yok. Fenerbah?e'ye gitmek istiyorum" (NTVSpor)
Bir yorum yaz:
-
ee erkan fenerden baska takimda oynamam demistiAslı Okan ?ahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterErkan Zengin Trabzonspor'a gidiyor.
KAP Bildirimi geldi.
Bir yorum yaz:
-
ts hakan'a yar?m sezon i?in 3 milyon ba?lam??, kendilerini tebrik ediyorum
En son düzenleyen Arda Çelikmaden; 13-01-2015, 18:57.
Bir yorum yaz:
-
Osmanl?spor'da tak?m i?inde b?y?k kutupla?ma ve hizip?ilik varm??. Osman ?zk?yl?'n?n tak?m i?indeki ''adamlar?'' Y?lmaz Vural'a a??k a??k seni istemiyoruz demi?ler. Zaten Y?lmaz Vural 2 ma?ta da galibiyet alamad?. Hele bir oynad?klar? son Antalya ma?? var 90 dakika izledim, resmen 2-0'dan 2-2'ye ma? verdiler Antalya ak?ll? olsa 3-2 4-2 kazanabilirdi bile. Bilerek g?r?len k?rm?z? kart bilerek at?lmayan paslar bilerek ka?an goller. Bakal?m U?ur T?t?neker'i be?encek mi bu Y?lmaz Hoca'n?n kellesini alan futbolcular. E?er yine ayn? sorun olursa U?ur T?t?neker'de fazla kalmaz.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?brahim Ak?n Sivasspor'a gitmi?.
Sergen'le bol bol kupon yaparlar art?k.gif)
Sergen 2.yar? toparlar Sivasspor'u ?brahim ?zt?rk , Ayd?n Karabulut ve Eneramo'yuda ald?lar.
Bir yorum yaz:
-
?brahim Ak?n Sivasspor'a gitmi?.
Sergen'le bol bol kupon yaparlar art?k
Bir yorum yaz:
-
Batan geminin mallar? olmu? resmenAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSpor Online @sporonlinecom
Bursaspor Ba?kan? Recep B?l?kba??: "GS; Serdar Aziz, FB; Ozan Tufan, TS'da Ozan ve ?ener ?zbayrakl? i?in resmi teklif yapt?."
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Spor Online @sporonlinecom
Bursaspor Ba?kan? Recep B?l?kba??: "GS; Serdar Aziz, FB; Ozan Tufan, TS'da Ozan ve ?ener ?zbayrakl? i?in resmi teklif yapt?."
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: