Lan atacak gibi yazd?m 5 sn ge?medi att?lar.Helal olsun Akhisar :
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Mesaj? G?nderen: bekrcakmak:cLink:4414668
neymi? bilgisayarla antrenman yap?lmazm??. g?r?yoruz i?te tak?m?n halini. adam beden e?itimi b?l?m? bitirmi?? idman biliminin kitab?n? yazm?? ama aziz efendiye g?re o..... lara g?re idman saatini ayarl?yordu. t?k?reyim bu tak?m?n yapt??? idmana. vars?n o..... lara g?re idman vaktini ayarlas?nlar. sahada basan tak?m istiyorum ben. ma?tan sonra kimin neye bast??? beni ilgilendirmiyor.
Angut forum karismis
Yorum Yap
-
Aslı Volkan Alpaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGekas iyi bi yedek olurdu bize keske alsaydikEn son düzenleyen Eser Asan; 28-09-2014, 20:48.
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMesaj? G?nderen: bekrcakmak:cLink:4414668
neymi? bilgisayarla antrenman yap?lmazm??. g?r?yoruz i?te tak?m?n halini. adam beden e?itimi b?l?m? bitirmi?? idman biliminin kitab?n? yazm?? ama aziz efendiye g?re o..... lara g?re idman saatini ayarl?yordu. t?k?reyim bu tak?m?n yapt??? idmana. vars?n o..... lara g?re idman vaktini ayarlas?nlar. sahada basan tak?m istiyorum ben. ma?tan sonra kimin neye bast??? beni ilgilendirmiyor.
Angut forum karismis
Yorum Yap
Yorum Yap