Bilic'in k?ymetini bilelim beyler o kadar diyorum.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Erman bunu be?endi.Aslı Feyyaz Kurtuldu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?yi ki Diego'yu de?il de Sosa'y? ald?k.
Yorum Yap
-
Simdi lider olma zaman?Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFb, gs, ts ???de puan kaybeder
Yorum Yap
-
Herkes yapiyor bende yapayim.Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTs fb berabere
Gs berabere
Biz 3 puan. Handikapli
Balkonunuza - caminiza bayrak asin
Balkonunuza - caminiza bayrak asin
Yorum Yap
-
mesele diego da de?il abi adamlar?n son 7-8 senedir tesislerinden kamplar?na hep i? durumlar? kar???k.Aslı Erman Atmaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterErman bunu be?endi.Aslı Feyyaz Kurtuldu tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?yi ki Diego'yu de?il de Sosa'y? ald?k.
bakmay?n biz de iki ar?za vard? onlar kar??t?r?rd? ortal???
Yorum Yap
-
Futbol kalitesinden adamlara ne abi?Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersorsalar iki tane b?y?k tak?m?n muhte?em m?cadelesi olacak derler ma?tan ?nce.ben lig tv nin yerinde olsam bir sonraki ihaleye gireceksem e?er en son verdi?im paran?n 5 de 1 inden fazlas?n? ihaleye koymam.Adamlar bildi?in enayi ya
?zleniyor mu, izleniyor, yeter o onlara.
Yorum Yap
-
Bu b?yle devam edere 2-3 sene sonra izleyecek adam bulamayacaklar, nas?l satacaklar decoderleri o zaman ?Aslı Volkan Surme tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFutbol kalitesinden adamlara ne abi?Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersorsalar iki tane b?y?k tak?m?n muhte?em m?cadelesi olacak derler ma?tan ?nce.ben lig tv nin yerinde olsam bir sonraki ihaleye gireceksem e?er en son verdi?im paran?n 5 de 1 inden fazlas?n? ihaleye koymam.Adamlar bildi?in enayi ya
?zleniyor mu, izleniyor, yeter o onlara.
Yorum Yap
Yorum Yap