Bizimkilerin ?d? kopmu?tur "Ya gese puan kaybeder de arenaya ?ampiyonluk ihtimaliyle gidersek" diye...?imdi rahat rahat yenilebilirler art?k... Yaya yaya...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Abovvvv ben b?yle bir ?aibeli sene uzun s?redir g?rmemi?tim. G?k?n? ??karmayan herkes bu i?in i?inde kimse yemesin insanlar?. Digit?rk beni aray?p dekoder satmak isterse g?t?n?ze sokun derim ayn? ?ekilde kul?pten de ?r?n satmak i?in ararlarsa. Yaz?klar olsun insanlar? enayi yerine koyuyorlar.
Yorum Yap
-
Aslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster3 temmuz halt etmi? bu senenin yan?nda
adamlar son 10 haftan?n yar?s?ndan fazlas?n? rakiplerin hatas?(?ikesi) sayesinde kazand?
b?yle bir ?ey g?rmedim
Yorum Yap
-
Aslı Alpturk Budak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSaha d???nda bitmi? bir ligi saha i?inde kazanmak nas?l m?mk?n olacak biri bunu a??klas?n.
Yorum Yap
-
umut'un pozisyonundan sonra bu..
https://vine.co/v/eKY2TwEPtgL
Stancu gibi golc? bir adam ?uradan nap?yor. Yaz?k g?nah be karde?im. Allah?n?z yok m sizin
Yorum Yap
-
Aslı Cem Ko? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alpturk Budak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSaha d???nda bitmi? bir ligi saha i?inde kazanmak nas?l m?mk?n olacak biri bunu a??klas?n.
Yorum Yap
-
R?ZGAR SA?NAK @ruzgarsagnak ? 2h2 hours ago
Halis ?zkahya ge?en sezon ikincili?i bizden al?p gsye veren adamd?r. GS'nin kadrolu hakemidir. Bo?una sinirlerinizi bozmay?n.
Yorum Yap
Yorum Yap