?u an Be?ikta?'?n futbolcusu olsam bu gece uyuyamam. ?u fener ma??ndan sonra ?yle h?rslan?r?m ki uyku tutmaz. Yar?n da o Akhisar'? ?s?ra ?s?ra ?imlere g?mderdim.
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
?u an Be?ikta?'?n futbolcusu olsam bu gece uyuyamam. ?u fener ma??ndan sonra ?yle h?rslan?r?m ki uyku tutmaz. Yar?n da o Akhisar'? ?s?ra ?s?ra ?imlere g?mderdim.
?n?allah ?ocuklar bu ruh halindedir.
Aynen ?yle abi. Antep ma??ndan sonra ilk defa bu kadar ne?eliyim. ?ok iyi oldu. ?imdi yine her ?ey top?ular?m?z?n elinde. ?n?allah bizim kadar heyecan ya??yorlard?r.
Yesssss!
Kendi sahalarinda puan kaybedeceklerini kesinlikle dusunmuyordum.
Cok iyi oldu leyn!
Hersey bizim elimizde bundan sonra!
Futbolcularimiz sampiyon olmak istiyorlarsa onumuzde ki 4 maci alir sampiyon oluruz.
1. Gs Gen?leri rahat yenemez, Gb ?ok ters tak?m.
2. Akhisar ve Konya'y? yenmemiz laz?m ki Gs ma??n?n k?ymeti olsun. Akhisar'? yenemezsek Gs ?ampiyon olur.
3. 3 derbiyi kaybetsek de bu derbiden umutluyum. Olcay ve Pektemek hari? t?m futbolcular?m?za g?veniyorum. Aman ikili forvet sa?mal???na girmeyelim.
ben ligtvnin ba??nda olsam derbiyi biz kazansak biz, cincon kazansa cincon, berabere bitse febe ?ampiyon olacak de ayar yapard?m, d???nsenize tek ma?tan kald?racaklar? paray?
Aslı Ufuk Metin tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
ben ligtvnin ba??nda olsam derbiyi biz kazansak biz, cincon kazansa cincon, berabere bitse febe ?ampiyon olacak de ayar yapard?m, d???nsenize tek ma?tan kald?racaklar? paray?
Yorum Yap