Sivas?n bu savunmayla puan almad? ?MKANSIZ
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener'in kazanmas?n? istemek nedir yahu? Galatasaray bizim maca ne olursa olsun kazanmak icin cikar. Ayr?ca sampiyon oluruz insaallah ama ?ampiyonlar ligi ihtimalini de unutmayal?m. Yenilsin kopsun gitsin Fener.
Galatasaray da ne olursa olsun kazanmak i?in ??kmayacakt?r beraberlik yararsa ?st?ne yatarlar, ?irkeflikle hakemlerle falan da her t?rl? istediklerini al?rlar ama sald?r?rlarsa arkada ?ok bo?luk b?rak?yolar ve biz bunlar? de?erlendiririz..
T?m bunlar?n d???nda ben art?k ?ampiyonlar ligi ihtimalini falan istemiyorum keza kar??m?za arsenalvari bir tak?m ??k?yor ve yine uefaya yol al?yoruz.. 6 sene oldu art?k ben ?amp.ligi falan de?il ?ampiyon olmak istiyorum.!
Yorum Yap
-
Aslı Fatih Sultan Bak?r tarafından Gönderilmiş Mesajı göster??ecek var m? arkada?lar?
Yorum Yap
-
Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiri iki haftad?r 85 de atar, biri iki haftad?r her yedi?i golden sonra iki dakikada kar??l?k verir. Bizde yere yatanlarla, 9ki?i kapananlarla u?ra??r dururuz. Biz lideriz ama adamlar bizden daha ?mitli, bir bildikleri var demek ki. Bizim i?imiz hakikaten ?ok zor be arkada?!
Yorum Yap
Yorum Yap