Maci izlemedim. Akhissr yatti mi yoksa gs baliyla mi kazandi?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMaci izlemedim. Akhissr yatti mi yoksa gs baliyla mi kazandi?
Yorum Yap
-
Aslı Serhat Dagci tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKupa finali ne zaman lig bitincemi
Yorum Yap
-
Bilal'in her ald??? topun ekseni etraf?nda d?n?p ezmesi ve kaleye att??? (70'e kadar izledim) t?m ?utlar?n en yak?n 25 metre mesafede olu?u akhisar'? frenledi. kaleyi bulan tek ?utu muslera alt?pas ?izgisindeyken 30 metreden yapt??? AKIL DOLU! a??rtma ?utuydu. Onun d???nda akhisar'?n isabetsiz 5 ?utunun 4? kendisine aitti. Galatasaray'a bruma yasin sel?uk ??l?s?nden daha iyi katk? verdi.
Kolay bi ma? oldu galatasaray i?in. Konya'y? da kay?ps?z ge?erler ama mersin'de i?leri kolay olmayacak.
Yorum Yap
-
ben de bilal den ?ok ?ey bekliyordum ancak fazla art niyetli oldu?unu d???nm?yorum. adam bize 30metreden att? gol?, uzaktan gs ye de baya denedi olmad?. ha g?n?ls?z oynayabilir, belki gs lidir o ayr? mevzu. ancak akhisardan 3 puanl?k performans beklemek de hayalcilik olur. gs 4 ma?l?k periyoda girdi 3 g?nde bir ma? yapacak. ordan bi?ey ??karsa ??kar, yoksa i?i kendimiz bitirece?iz hay?rl?s?yla...
Yorum Yap
-
Aslı Bilal Gulsen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben de bilal den ?ok ?ey bekliyordum ancak fazla art niyetli oldu?unu d???nm?yorum. adam bize 30metreden att? gol?, uzaktan gs ye de baya denedi olmad?. ha g?n?ls?z oynayabilir, belki gs lidir o ayr? mevzu. ancak akhisardan 3 puanl?k performans beklemek de hayalcilik olur. gs 4 ma?l?k periyoda girdi 3 g?nde bir ma? yapacak. ordan bi?ey ??karsa ??kar, yoksa i?i kendimiz bitirece?iz hay?rl?s?yla...
Yorum Yap
Yorum Yap