Aslı Eren Cakir tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Eren Cakir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ma? i?in Serdar Aziz ve Civelli yok,yedek defans zaten yok sezon geneli para yok ?u puan? bile iyi Bursa'n?n, ?enol gitsin seneye yine k?me d??er bunlar.
Para i?in Ozan'? satacaklar yabanc? s?n?r? kalkt? fazla para da alamazlar, Fernandao bedavaya gidecek deniyor,hocalar? zaten uzatm?yor.Daum tarz? bir adam gelir para s?k?nt?lar? var. Tek avantajlar? altyap?lar? iyi ?al???yor.
Yorum Yap
-
Sayg? duydu?um, takdir edilesi y?nleri var. ?lkemizin en iyi antren?rlerinden de olabilir ?enol G?ne?. Ama kendisini asla bizim hocam?z olarak g?rmek istemem, bize uzak Allaha yak?n olsun.
??ine geldi?i gibi konu?an, olduk?a samimiyetsiz bir adam bence. ?zellikle bizim ma?taki Fernandao-Franco olay?ndan sonra emin oldum bundan. Her hafta hakem diye a?l?yor. Kendi lehine hatalarda ise tek kelime etmiyor. Bakal?m bu ma?tan sonra ne diyecek
Oynatt??? futbol da tamamen kaos futbolu. Belli bir oyun anlay??lar? oldu?unu d???nm?yorum, ?zellikle savunma konusunda. ?st s?ralara oynayan tak?mlara kar?? galibiyetleri bulunmad??? gibi, bu sezon ka??nc? defa 5 yediler bilmiyorum. ?stelik tak?m?ndaki ?o?u oyuncu da inan?lmaz ?irkef. Kesinlikle bunda etkisi oldu?unu d???n?yorum, dikkatinizi ?ekmi?tir sizin de.
Uzun laf?n k?sas? ne oynatt???, ne yapmak istedi?i, karakteri belli olan Slaven Bilic, ?enol Hocan?n kat kat ?n?ndedir benim i?in. Hem saha i?i, hem saha d???nda. Yapt??? kabul edilemez hatalar? oldu hocam?z?n eyvallah. Ben bunlar? d?zeltece?ine inan?yorum. Ki aralar?ndaki tecr?be fark? da sabit.
?nder Hoca'y? da ayr?ca tebrik ediyorum. Kendi sistemini, kendi tak?m?n? kurdu?unda lige renk veren ba?ar?l? bir ekip olu?turacakt?r.
Yorum Yap
-
Aslı Eren Cakir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Eren Cakir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu ma? i?in Serdar Aziz ve Civelli yok,yedek defans zaten yok sezon geneli para yok ?u puan? bile iyi Bursa'n?n, ?enol gitsin seneye yine k?me d??er bunlar.
Para i?in Ozan'? satacaklar yabanc? s?n?r? kalkt? fazla para da alamazlar, Fernandao bedavaya gidecek deniyor,hocalar? zaten uzatm?yor.Daum tarz? bir adam gelir para s?k?nt?lar? var. Tek avantajlar? altyap?lar? iyi ?al???yor.
Yorum Yap
-
Aslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence loser Bilic gitsin ?enol G?ne? gelsin, kesin u?ar?z.
bursa yenilince Be?ikta? yenildi?inden daha ?ok ?z?l?yorlar
?enol g?ne? feneri ezdi yeaaa diye ba?larlar ?imdi
eziyor eziyor gelen vuruyor giden vuruyor
nas?l ezmekse bu
?enol bilicten iyi diyen adam futboldan anlam?yordur
3 tane gol ka??rd? diye feneri ezmi? oluyor
8 ayd?r ligin en k?t? savunma yapan tak?m?
1 gram ilerleme yok ama ?enol g?ne? b?y?k hoca
bilic gitsin ?enol gelsin u?ar?z
?enolla bili?in yerlerini bi de?i?tir bakal?m bili? ka??nc? oluyo ?
Yorum Yap
-
Bu kas?mpa?a ma?lar?nda her hafta 3'er 5'er gol olmas? normal mi? sadece k?t? savunma, etkili h?cum mu bu durumlar? Ya da ge?ti?imiz y?llarda avrupa'n?n en k?s?r liglerinden olan t?rkiye ligi'nin, bu y?l real ve barcelona'n?n rakiplerine 6dan a?a?? att??? haftalar?n say?l? oldu?u la liga'dan daha y?ksek gol ortalamas?na sahip olmas? tak?mlar?n kalitesiz savunma yapmas?ndan m? kaynaklan?yor?
T?rk futbolunda her t?rl? pislik varken bu durum akl?m? kar??t?r?yor. Allah bu sekt?rde helal ekmek pe?inde ko?an emek?ilerin yard?mc?s? olsun. ?n?allah onlar?n eme?i gasp edilmiyordur.
Sadece kas?mpa?a ma?lar?nda bu y?l 109 gol olmu?. 3.75 gol ortalamas?...
Yorum Yap
Yorum Yap