Ulan emenike istese o asisti yapamaz sut cekti pas oldu sansa bak
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Umut Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Orhun Aygen tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u Volkan ay?s?n?n bu sene yedi?i ka??nc? hatal? gol acaba. Bunlar? bizim kalecilerimiz yese yemin ediyorum asar keserdik , sab?rl? olmay? bi ??renemedik.
fenerde
mert>volkan
bizde
g?nay>cenk>tolga
Yorum Yap
-
Aslı Ersan Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhaftaya fener-sivas ma??nda sergen yal??n b?y?k ihtimal cezal? beyler bu ma?? b?rak?n hafya ki ma? bile sonu? belli
Yorum Yap
-
Aslı Ersan Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhaftaya fener-sivas ma??nda sergen yal??n b?y?k ihtimal cezal? beyler bu ma?? b?rak?n hafya ki ma? bile sonu? belli
Yorum Yap
-
Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ersan Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhaftaya fener-sivas ma??nda sergen yal??n b?y?k ihtimal cezal? beyler bu ma?? b?rak?n hafya ki ma? bile sonu? belli
Aslı Erdem.Akdemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ersan Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhaftaya fener-sivas ma??nda sergen yal??n b?y?k ihtimal cezal? beyler bu ma?? b?rak?n hafya ki ma? bile sonu? belli
Yorum Yap
-
Aslı Ersan Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Sivas-Fenerbah?e ili?kilerinde tek umudum sergendi benim o da art?k olmad???na g?re ?mitlenmeyin
Aslı Erdem.Akdemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ersan Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhaftaya fener-sivas ma??nda sergen yal??n b?y?k ihtimal cezal? beyler bu ma?? b?rak?n hafya ki ma? bile sonu? belli
Yorum Yap
Yorum Yap