Mersinli Sadiku muhtemelen sezonun en g?zel gol?n? att?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Karab?k'e yaz?k oluyor. 1 puandalar hala ve oynad?klar? oyun bana kal?rsa son s?rada olmalar?n? haketmiyor.
memleketim olan Antalya'y?, b?y?d???m-ya?ad???m ?ehir konya'y? bile desteklemem ama Karab?kspor ba?ka benim i?in.
?n?allah toparlan?rlar, lig sonunda s?ralamadaki yerleri de en az, bu sezon ki ?ubuklu formalar? kadar g?zel olur umar?m.
Yorum Yap
-
Aslı Sinan.?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKarab?k'e yaz?k oluyor. 1 puandalar hala ve oynad?klar? oyun bana kal?rsa son s?rada olmalar?n? haketmiyor.
memleketim olan Antalya'y?, b?y?d???m-ya?ad???m ?ehir konya'y? bile desteklemem ama Karab?kspor ba?ka benim i?in.
?n?allah toparlan?rlar, lig sonunda s?ralamadaki yerleri de en az, bu sezon ki ?ubuklu formalar? kadar g?zel olur umar?m.
GT-I8190 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMersin Bursa'ya 2-1 ?akm?? d??er mi acaba bu sene Bursa
Ma??n skorunu bir kenara b?rak?p B?yy?kk hocalardan ?enol G?ne?e iki ?ift laf?m var ..
Teknik direkt?r olup ma?? sahaya 1 metre yerden izleyeceksin ma? sonunda da yok yabanc? hakem istiyorum diye *?t?nden konu?acaks?n...
civellinin hareketini devam ettiren, akabinde seni bir k?rm?z? ve bir penalt?dan kurtaran , ilk g?l? yedikten sonra bariz gol pozisyonunda ?enerin pozisyonu es ge?en ve nizami pozisyonu ofsayt diye kesen yan hakem ile Bar?? ?imse?in gidip bir taraflar?n? ?p .. Samimiyetsin herif !
Yorum Yap
Yorum Yap