??l? averaja kal?rsa genel averaja bak?l?yor diye biliyorum? ?ngilterede miydi acaba o kar??t?r?yor olabilirim?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Omer Cubuk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster??l? averaja kal?rsa genel averaja bak?l?yor diye biliyorum? ?ngilterede miydi acaba o kar??t?r?yor olabilirim?
Yorum Yap
-
Aslı Sinan ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Omer Cubuk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster??l? averaja kal?rsa genel averaja bak?l?yor diye biliyorum? ?ngilterede miydi acaba o kar??t?r?yor olabilirim?
3 tak?m?n puan e?itli?inde, o 3 tak?m?n sadece birbirlerinden ald??? puanlar ve sadece birbirlerinden ald?klar? averaj durumu belirliyor s?ralamay?. Bu durumda biz 3 derbiyi de kaybetti?imiz i?in 3 tak?m?n puan e?itli?inde maalesef hi? bir ?ans?m?z kalm?yor.
Yorum Yap
-
Aslı Kenan Yukseler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sinan ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Omer Cubuk tarafından Gönderilmiş Mesajı göster??l? averaja kal?rsa genel averaja bak?l?yor diye biliyorum? ?ngilterede miydi acaba o kar??t?r?yor olabilirim?
3 tak?m?n puan e?itli?inde, o 3 tak?m?n sadece birbirlerinden ald??? puanlar ve sadece birbirlerinden ald?klar? averaj durumu belirliyor s?ralamay?. Bu durumda biz 3 derbiyi de kaybetti?imiz i?in 3 tak?m?n puan e?itli?inde maalesef hi? bir ?ans?m?z kalm?yor.
Bizim son ma? Uefa'ya gitmeye hak kazanmak i?in manisa'ya 5 fark atma hesaplar? yaparken birden bu 3l? averaj durumlar? ortaya ??kt?, biz ?ste ??kt?k O manisasporla oynad???m?z 10. dakikada 4-0 olan ma? 5-1 bitmi?ti.
Bu arada kuralda da "?ncelikle ayn? puana sahip ilgili tak?mlar?n kendi aralar?nda oynad?klar? m?sabakalardaki puan ?st?nl???ne bak?l?r." yaz?yor. ?n?allah arena'ya "Be?ikta?'a beraberlik yetiyor" man?etleriyle ??kar, ?ampiyon d?neriz.
Yorum Yap
-
Aslı Bilal Ta??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTs mi att???
?aka bir yana ?ok ??k?r att? 2yi.
skor 2-1 dk 87
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sergen Pervance tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sergen Pervance tarafından Gönderilmiş Mesajı göster@ryanbroekhoff: Fernandes, Kadir Has'?n kap?s?n? k?rd? diye tam Fenerbah?e ma?? ?ncesi 3 ma? ceza alm??t?. https://t.co/KCv3PBzgBX
Bunun i?in ne yap?labilir acaba ya? Buna vermezler diye bi?ey yapmamak yak??maz bize, birilerine ula?t?r?ls?n bunlar. Bu dk dan sonra yar?? her yerde yar??, her zaaf? kovalamak laz?m.
bize verilen cezalara emsal g?sterip bu ba?l?k alt?nda dillendirmekte fayda var
yoksa kimsenin burda sayfa sayfa okudu?unu sanm?orum en az?ndan orada daha bir g?z ?n?nde bulunur
Yorum Yap
-
Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBursan?n sonradan girecek hamle oyuncusu hi? yok. Bu bile oyunda kalmalar?n? zorla?t?racak. Birde fb nin en iyi hamle oyuncusu hakem girdimi devreye oooh mis.
Yorum Yap
Yorum Yap