Fener mac?n? b?rakt?m. Kar??yaka- Adana Demir mac?n? izliyorum. 3-0 ?ndeydi Adana Demir. Su an 4-4 devam ediyor
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Omer Tasyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteradana demir kars?yakay? deplasmanda 3-0 yeniyordu ?imdi ma? 4-4
Yorum Yap
-
Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener mac?n? b?rakt?m. Kar??yaka- Adana Demir mac?n? izliyorum. 3-0 ?ndeydi Adana Demir. Su an 4-4 devam ediyor
--Kaan Kural mode :off--
5-4 oldu
Yorum Yap
-
Aslı Ayta? ?idem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener mac?n? b?rakt?m. Kar??yaka- Adana Demir mac?n? izliyorum. 3-0 ?ndeydi Adana Demir. Su an 4-4 devam ediyor
5-4 oldu
Yorum Yap
-
Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterS?per Lig ve PTT 1. Lig'de 8 ma?ta toplam 45 gol oldu. Milli ma? aras? yaram?? herhalde bu ne b?yle ?n?ne gelen 5 at?yor 6 at?yor.
Yorum Yap
-
Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener 5-1 onde. Emenike, Sow ve Webo oyunda. Biz boyle olsak sahada hic forvetimiz olmazd? herhalde. Adamlar 3 forvetle devam ediyor.
Yorum Yap
-
Aslı Yavuz Selim Cetin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ayta? ?idem tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener mac?n? b?rakt?m. Kar??yaka- Adana Demir mac?n? izliyorum. 3-0 ?ndeydi Adana Demir. Su an 4-4 devam ediyor
5-4 oldu
Yorum Yap
Yorum Yap