ben de bu haftasonu gs 2-0 galipken forzay? a?t?m 2-2 oldu. fener gol at?nca a?t?m 2-1 oldu
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Gokhan Sari tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Alt?karde? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa? an?nda forzay? takip edince olumsuz ?eyler oluyor. Bug?n girdim drenthe att?. ??kt?m 5-1 oldu.Girdim fener att?. ??kt?m gen?ler att?. ?lgin?.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı O?uzhan Yenisancak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Gokhan Sari tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Alt?karde? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa? an?nda forzay? takip edince olumsuz ?eyler oluyor. Bug?n girdim drenthe att?. ??kt?m 5-1 oldu.Girdim fener att?. ??kt?m gen?ler att?. ?lgin?.
Ayn? ?ey bende de var
O y?zden ma? izlerken hi?bi yere bakmamak en iyisi
Yorum Yap
-
Aslı Turgay Akda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı O?uzhan Yenisancak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Gokhan Sari tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Alt?karde? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa? an?nda forzay? takip edince olumsuz ?eyler oluyor. Bug?n girdim drenthe att?. ??kt?m 5-1 oldu.Girdim fener att?. ??kt?m gen?ler att?. ?lgin?.
Ayn? ?ey bende de var
Yorum Yap
-
Aslı Turgay Akda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı O?uzhan Yenisancak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Gokhan Sari tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Alt?karde? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa? an?nda forzay? takip edince olumsuz ?eyler oluyor. Bug?n girdim drenthe att?. ??kt?m 5-1 oldu.Girdim fener att?. ??kt?m gen?ler att?. ?lgin?.
Ayn? ?ey bende de var
Yorum Yap
-
Aslı Mert Kavuzlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfenerliler s?y?rd? galiba
Ayr?ca arkada?a kat?l?yorum. ?erefsizsiniz.En son düzenleyen Mehmet Ali Bulut; 16-03-2015, 13:29.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mert Kavuzlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfenerliler s?y?rd? galiba
Ayr?ca arkada?a kat?l?yorum. ?erefsizsiniz.
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Alt?karde? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa? an?nda forzay? takip edince olumsuz ?eyler oluyor. Bug?n girdim drenthe att?. ??kt?m 5-1 oldu.Girdim fener att?. ??kt?m gen?ler att?. ?lgin?.
Sent from my iPhone using TapatalkEn son düzenleyen Ali Bodak; 16-03-2015, 13:43.
Yorum Yap
-
Ayn? ?ey bende de var
internetten izlemeye al??m???z cepten ma?koli?i a?t?m bi tv ye bi telefona bak?yorum sonra jeton d??t?
Yorum Yap
-
Aslı Ali Bodak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Alt?karde? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa? an?nda forzay? takip edince olumsuz ?eyler oluyor. Bug?n girdim drenthe att?. ??kt?m 5-1 oldu.Girdim fener att?. ??kt?m gen?ler att?. ?lgin?.
Yorum Yap
-
Aslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHer derbi ?ncesi klasik G?khan G?n?l sakat haberleri ??kmaya ba?lad?...
Yorum Yap
-
Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHer derbi ?ncesi klasik G?khan G?n?l sakat haberleri ??kmaya ba?lad?...
Yorum Yap
Yorum Yap