Fener uzun topa kitlemi? ba?ka bir halt yok. Defans,orta saha hep top ?i?iriyor. Bunlar?n kar??s?na hafa toplar?nda etkili defansla ??kan her tak?m puan al?r. Ayr?ca ?imdi Aziz'in ?n?ne,derbinin hakemleri s?ralanm??t?r istedi?ini se?er.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu kim
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Timu?in tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Veli Ozbolat tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı göster@Mustafa Bilgic
Abi sayg?lar
Mustafa Abinin tahminleri neydi?
Eyvallah..ben de ?a?t?m kendime..dedim bu kadar tahmin tutuyorsa ?ampiyonluk dile?im de tutar..onu da tuttum..ka?ar? yok art?k..
BJK 5 Erciyes 1
GS 2-0 ?nde iken 79 85 2-2 olur dedim oldu..bu yaz?lar?mda yok..ma? esnas?ndaki tahminim..ama ger?ek..inanmak zorundas?n?z
GB 2 FB 1 ?ok keyifliyim...
Yorum Yap
-
Aslı Samet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı göster***HalukCebeci - 15.03.2015 22:00

geri zekalimiyiz biz ya !...*
Antu.dan al?nt?
?am-
Yorum Yap
-
Aslı Aras Can tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mustafa Bilgic tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?? ma??n ???n?n de skorunu bildim..
GS nin yedikleri gollerin dakikalar? dahil..
Yorum Yap
Yorum Yap