Aslı Halil Nuri Yurdakul tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Muhammed Dilek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGoal T?rkiye @goalcomtr 2 dk.2 dakika ?nce SON DAK?KA! Ma? sonu TT Arena koridorlar?nda iki tak?m futbolcular? ve teknik heyeti birbirine girdi.
Yorum Yap
-
Aslı ?sa ?etin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa??n 50. dakikas?... Um?t'un gol?nden sonra ntvspor Hasan ?a?'a ba?land?. Hasan ?unlar? s?yledi:
"Yar?n fb ve BE??KTA?'?n i?i ?ok zor. Gen?ler ivme yakalad?, Erciyes ise can derdinde...Biri 4 di?eri 3 puan geride olman?n stresini ya?ayacak. ?ampiyonluk yolunda ?nce oynaman?n avantaj? da bu. Ma??n?z? kazan?r arkan?za yaslan?rs?n?z."
Kimse de demiyor ki "Aga daha 40 dakika var. Skor da 5-0 de?il"
Ger?i benzer bir?eyi Ali Ece de s?yledi "Ba?ak?ehir geri d??t?yse ge?mi? olsun" diye... Ama olsun, Ali Ece bizden...
?ng?r?lerini ve seni seviyorum Hasan ?a? Ama bir?eyi unuttun: Gese bitti demeden bitmez
hele 2-2'den sonra ba?land?lar bi de o anki halini g?rmeliydiniz ?a? hasan?n,ben ?ok g?ld?m o haline
Pek g?zel oldu, ?ok g?zel oldu
Yorum Yap
-
Aslı Tayfun Turgay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEski?ehir ma??na hi? ah vah demiyorum ama o Balkes ma?? benim de akl?mdan ??km?yor.
Yorum Yap
-
Rakipler fark yese bile bizim tak?ma futbolculara sallayanlar y?z?nden bazen hi? ?ekilmiyor buras?. Her?eye ra?men umutluyum daha ba?ka puan kay?plar? da ya?ayacaklar. Her?ey bitmi? gibi yazanlar kas?tl?d?r demiyorum ama bu kadar karamsarl??? anlayam?yorum. Yar?n taraftar deste?iyle yenersek lideriz. Fenerin ma?? daha zor ge?ebilir bize g?re.
Yorum Yap
Yorum Yap