Donk tam bir ?erefsiz k?pek
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Yaln?z orada konya'n?n salakl??? var gibi. ben mi yanl?? anlad?m. bir pozisyon oluyor hakem oyunu durdurmuyor ki faul de yok pozisyonda. konya'l? oyuncular kendi kendilerine oyun durdu tribine giriyorlar. oysa ki hakem d?d?k ?almam??. adam da g?zel bir gol at?yor. pa?a'n?n ?ste b?yle gol yemesine anlam veremedim ben.
mevzu konya'l? top?ular?n kendi kendine ma?? b?rakmas? gibi geldi bana.
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaln?z orada konya'n?n salakl??? var gibi. ben mi yanl?? anlad?m. bir pozisyon oluyor hakem oyunu durdurmuyor ki faul de yok pozisyonda. konya'l? oyuncular kendi kendilerine oyun durdu tribine giriyorlar. oysa ki hakem d?d?k ?almam??. adam da g?zel bir gol at?yor. pa?a'n?n ?ste b?yle gol yemesine anlam veremedim ben.
Yorum Yap
-
Aslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ota istifa etmi?
Yorum Yap
-
Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ota istifa etmi?
Yorum Yap
-
Aslı Volkan Alpaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Alican Osanmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ota istifa etmi?
Yorum Yap
-
Aslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaln?z orada konya'n?n salakl??? var gibi. ben mi yanl?? anlad?m. bir pozisyon oluyor hakem oyunu durdurmuyor ki faul de yok pozisyonda. konya'l? oyuncular kendi kendilerine oyun durdu tribine giriyorlar. oysa ki hakem d?d?k ?almam??. adam da g?zel bir gol at?yor. pa?a'n?n ?ste b?yle gol yemesine anlam veremedim ben.
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaln?z orada konya'n?n salakl??? var gibi. ben mi yanl?? anlad?m. bir pozisyon oluyor hakem oyunu durdurmuyor ki faul de yok pozisyonda. konya'l? oyuncular kendi kendilerine oyun durdu tribine giriyorlar. oysa ki hakem d?d?k ?almam??. adam da g?zel bir gol at?yor. pa?a'n?n ?ste b?yle gol yemesine anlam veremedim ben.
Yorum Yap
-
Aslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaln?z orada konya'n?n salakl??? var gibi. ben mi yanl?? anlad?m. bir pozisyon oluyor hakem oyunu durdurmuyor ki faul de yok pozisyonda. konya'l? oyuncular kendi kendilerine oyun durdu tribine giriyorlar. oysa ki hakem d?d?k ?almam??. adam da g?zel bir gol at?yor. pa?a'n?n ?ste b?yle gol yemesine anlam veremedim ben.
Yorum Yap
-
Aslı Ali Dincel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Hakem d?d?k ?alm?yorsa adam neden dursun. Konyal?lar neye dayanarak duruyorlar. ki pozisyonun faul ile alakas? yok. hani ?ok hayati bir sakatl?k falan olur o zaman anlar?m ama bu normal bi m?cadele hali. faul verilmesi bile tart???l?r ki bence faul de?il. hakem d?d?k ?almadan oyunu b?rakmak neyin kafas?. tamam donk ?erefsizdir ama bu olay? bizim ma?ta olan olayla alakas? yok. adam yapmas? gerekeni yap?p gol?n? yapm??. konyal?lar?n gerzekli?i tamamen. kar??l???nda kalesini a??p gol yiyen kas?mpa?a daha da gerzektir g?z?mde.
Yorum Yap
Yorum Yap