o?lanlar yar?n ma??n iptalini istemesin .
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet.Y?ld?r?m tarafından Gönderilmiş Mesajı göstero?lanlar yar?n ma??n iptalini istemesin .
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersinan engin agir sacmaliyor yanliz ilk ip var dedi sonra kamera hatasi dedi sonrada r?zgardandir dedi
Yorum Yap
-
Aslı Serkan Guven tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Adem Coskun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteremrenin yapt??? ay?p
Yorum Yap
-
Aslı ?brahim H?zal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersinan engin agir sacmaliyor yanliz ilk ip var dedi sonra kamera hatasi dedi sonrada r?zgardandir dedi
sonra bir reklam aras?nda hemen de?i?ti
Yorum Yap
-
Aslı Bilal Bodur tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat ?zbek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKesin ?p var
gs y?netimi yay?nc? kurulu?tan federasyondan a??klama istemeli.
ayr?ca bizim y?netimde bask? yapmal? sahaya yabanc? madde at?ld? yan hakem yere d??t?. fb s?n?rda diye biliyorum. saha kapatma cezas? almal?lar
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Bozo?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBi?ey sorucam, o cisim nerden geldi ma? sonunda yard?mc? hakeme? Bi kamuoyu olu?turmak laz?m twitterdan falan, fb s?n?rdayd? kapatt?rmak laz?m sahay?...
Yorum Yap
-
Valla ben b?y?ye de Aziz'in b?yle bir ?ey yapaca??nda inan?yorum..Kazanmak i?in her?eyi mubah g?ren zihniyetten her?ey beklenir.
Bende Burak'?n pozisyonunu ?imdi izledim o pozisyonda top kesinlikle normal ?ekilde gitmiyor..
Ge?enlerde Sinan ,?n?n?de kale direklerinin alt?nda b?y? bebekleri bulmu?tuk dedi..
Yorum Yap
Yorum Yap