Aslı Murat Aysan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Tayfun Turgay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAz?c?k g?venin arkada? kendinize.
?ngilizlerin anas?n? a?latt?k bu sene. Herkesin aksine ben derbileri sab?rs?zl?kla bekliyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Can Turhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tayfun Turgay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAz?c?k g?venin arkada? kendinize.
?ngilizlerin anas?n? a?latt?k bu sene. Herkesin aksine ben derbileri sab?rs?zl?kla bekliyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Diler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Can Turhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tayfun Turgay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAz?c?k g?venin arkada? kendinize.
Yorum Yap
-
Veli Ba T?re kart s?n?r?nda. Burda 1 ki?i bile kart gormezler diyemez. Ha dikkatli olurlar gormezler maca da ??karlar. Ama i?te buradaki sorun kimsenin buna inanmamasi. Hep bizi eksik birakiyolar. Liverpool'u ?rnek veriyosunuz. O g?n zemin de iyiydi hava da. Eksik de de?ildik. Hakem de var tabii. Ben ordaki zeminler iyi olaca?? i?in kolay teslim olacagimizi sanm?yorum bu sefer ama derbileri kafama da takmiyorum pek a??k?as?. 10 ma?ta rakiplerin takilacagi en az 3 ma? daha var belki de 4
Yorum Yap
Yorum Yap