Spiker de ?ok klas bir gol diyor. Ulan, kaleci elini az daha uzatsa topu ??karacakt? zaten! Mutlaka incelenmesi gereken bir ma? bence.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Samet Sevim tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKalecide bir anormallik var ama neden?
Yani ma? 4-1 ve bu topa atlamayay?m filan diye mi d???nd? acaba.
Sakatlan?r?m filan hesab?.
Ma? zaten kopmu? son dakika da 4-2 olmu? ma? gitmi?.
Bilmedi?imden soruyorum
Alt s?ralar? ilgilendiren bir gol m??
4-1'den 4-2 olmas?
Yorum Yap
-
Aslı Fuat Seymen tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?enol G?ne?: "Skor ne bize ne Eski?ehir'e yarad?. Stad zemini ?ok k?t?. Eski?ehir burada nas?l oynayabiliyor."
Samimiyetsiz herif, olimpiyat stad?nda oynamak i?in bi taraflar?n?z? y?rtt?n?z!
Yorum Yap
-
Aslı Aytac Saglam tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fuat Seymen tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?enol G?ne?: "Skor ne bize ne Eski?ehir'e yarad?. Stad zemini ?ok k?t?. Eski?ehir burada nas?l oynayabiliyor."
Samimiyetsiz herif, olimpiyat stad?nda oynamak i?in bi taraflar?n?z? y?rtt?n?z!
Yorum Yap
-
Aslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSerdar G?rler'in gol?n? d?n gece izledim, bir sa?mal?k var dedim ama anlamad?m niye kaleci elini uzatm?yor... Burada da payla??lm??. ?st?ne gidilmesi gereken bir gol ama neyin ?st?ne gideceksin ki. Kaleci ma? 4-1 konsantrasyon kayb? ya?ad?m dese bile aklan?r yani.
Yorum Yap
-
Aslı Erman Atmaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yi?it Gelir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSerdar G?rler'in gol?n? d?n gece izledim, bir sa?mal?k var dedim ama anlamad?m niye kaleci elini uzatm?yor... Burada da payla??lm??. ?st?ne gidilmesi gereken bir gol ama neyin ?st?ne gideceksin ki. Kaleci ma? 4-1 konsantrasyon kayb? ya?ad?m dese bile aklan?r yani.
Yorum Yap
Yorum Yap