Aslı Onur Pekaslan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
izledi?imiz ma?a g?re ihtimali tan?mlamak i?in ??ye bi ?rnek verim. sahra ??l?nu elindeki meybuzu eritmeden ge?ebilirsen akhisar burdan puan al?rAslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterarkadaslar buradan bize ekmek cikarmi ????
ama bu febe? beni g?ld?r?yor . inan?lmaz golleri ka??r?yorlar topla oynama %25 % 75 feland?r heralde
Yorum Yap
-
akhisarAslı Baris Igdeler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFener kiminle oynuyor.Ben anlamad?m rakip kim.
Yorum Yap
-
valla benim 2 dk bile olmad?.elektrikler gitmi?ti , geldi 20 sn falan izledim gol oldu kapatt?m.2 . yar? dayanamad?m a?t?m yine.Aslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben maci acmiyorum, fenev macini her actigimda gol atiyorlar, ilk yari iki dakika actim gol geldiAslı Onur Pekaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterzor ama ihtimal var. ve m?thi? olur.Aslı Ferdi Taslac? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterarkadaslar buradan bize ekmek cikarmi ????
Yorum Yap
-
ohaaaa ozaman hic ?mitlenmiyelim dayiAslı Ahmet Goktas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizim derbiye yeti?mesin de sonra oynas?n ger?i derbide son hafta galibaAslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı göster1 ay sonra oynarsa sasirmam vallaAslı Ahmet Goktas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGS kopar yaln?z , fenerle kap???r?z. ?ans bu kadar aya??m?za geliyor yaz?k etmesek bari. Melo paket olmu? futbol hayat? bitmi? denilebilirmi? art?k diyolar... D?nmesi 6 ay? ge?ermi? d?nse de eskisi gibi olmazm??. Bu herif olmada gs 2 ma?ta 1 puan b?rak?r , derbi de kazanamaz
melonun olmad?g? derbilerde biz , trabzon , fener , bursa , eses gibi tak?mlar ince k?y?m do?rarlar ??nayderi flaan ,
Yorum Yap
-
Vay arkada? !Aslı Emrah Akkurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbel f?t?k ameliyat?Aslı Erman Atmaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMelo'ya nolmu??
Umar?m bizim ma?a yeti?mez
Yorum Yap
-
tek ben deilmisim demekki bu zul?m? cekenAslı Turgut Karabag tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFerdi Taslac?
Bende bu y?zden izlemiyorum valla.ne zaman a?sam gol at?yo herifler
Yorum Yap
-
Ben haz?r?m valla hatta 88-89. dk gibi penalt? da olabilir.Aslı Mustafa Cenan Ad?g?zel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaz?r m?s?n?z son dakika gollerine Fener'in ?
Yorum Yap
-
kac dakika var daha mustafaAslı Mustafa Cenan Ad?g?zel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaz?r m?s?n?z son dakika gollerine Fener'in ?
Yorum Yap
Yorum Yap