Antep ba?kan? isyan ediyor...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
?stad ba?hakem dediklerin kim olacak kki ya bunlar?n benzeri ya da hakem eskileri.hele hakem eskileri olursa iyice yand?k zaten.tek ?are yabanc? hakem.en az?ndan bu kadar olmazAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTepeye 3 tane ba? hakem koyarlar ikisinin s?yledi?ine karar verilir.Aslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterson karar? kim verecek peki ? onaylayan kim olacak yani penalt? ya da de?il diyecek ki?i kimAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUefa art?k bu i?lere el atmal?. Tenis gibi her tak?m?n 3 kere penalt? gibi kritik kararlara itiraz hakk? olmal?. Koca 90 dakika m?cadele et sonra densizin biri yandan ??k?p milletin hakk?n? ?als?n. Sonra futbol bu hatalarla g?zel. Oldu amk
Yorum Yap
-
Gecen yilin 3. haftasinda Antep'i 2-0 yendigimiz macta bi tane verilmisti sonra valla hatirlayamadim simdi gelmedi aklima.Aslı Yunus Alp Sutculer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBize en son ne zaman penalt? verildi ? Ben resmen unuttum art?k hi? hat?rlam?yorum.
Sent from my iPad using Tapatalk
Yorum Yap
-
g?ntekin ve ercan taner yalakal?kta level atlam??lar.Aslı Turgut Karabag tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterG?ntekin onay?n be?ikta?l?l?k olay?na hastay?m zaten.renklilerin her kirlili?ine futbold??? olaylar?na kay?ts?z.Aslı Yasin Teke tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAynen ?yle G?ntekin Onay'da ?anak tutuyor resmen rezilik!Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUlan R?dvan ??km??s?n futbol konu?uyorsun bir de.
Yorum Yap
-
Ge?en senenin son haftas? Gen?lerbirli?i ma??nda ilker Meral penalt? olmayan pozisyona ?alm??t? Almeida atamam??t?.Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGecen yilin 3. haftasinda Antep'i 2-0 yendigimiz macta bi tane verilmisti sonra valla hatirlayamadim simdi gelmedi aklima.Aslı Yunus Alp Sutculer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBize en son ne zaman penalt? verildi ? Ben resmen unuttum art?k hi? hat?rlam?yorum.
Sent from my iPad using Tapatalk
Yorum Yap
-
Ger?ekten ?ok yaz?k.
iyi tak?m olsak ne olacak nas?l ?ampiyon olacaks?n bu ligde? http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-penalti-ani-128
Yorum Yap
-
Bu konuda hakl?s?n Uefa'n?n g?revlendirdi?i adamlar olmal? ama bug?n ya?anan pozisyon i?in yabanc? hakeme gerek yok, ?? tane s???r koysan bu pozisyona penalt? demezler. Vallahi acayip moralim bozuldu sonra sene sonu puan hesab? yaparken bu ma?lar hep unutuluyor.Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTepeye 3 tane ba? hakem koyarlar ikisinin s?yledi?ine karar verilir.Aslı U?ur Ilg?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterson karar? kim verecek peki ? onaylayan kim olacak yani penalt? ya da de?il diyecek ki?i kimAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUefa art?k bu i?lere el atmal?. Tenis gibi her tak?m?n 3 kere penalt? gibi kritik kararlara itiraz hakk? olmal?. Koca 90 dakika m?cadele et sonra densizin biri yandan ??k?p milletin hakk?n? ?als?n. Sonra futbol bu hatalarla g?zel. Oldu amk
Yorum Yap

Yorum Yap