Hakemin yapt??? en b?y?k hata Egemen'i atmamas? ama a?layan gene bunlar. ?ki pozisyonun penalt? ile alakas? yok, neden bu kadar a?l?yor bu yav?aklar?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
F?rat G?nayer @firatgunayer ? 9 sa.9 saat ?nce
?brahim Hac?osmano?lu: "Mahmut Uslu zaten muhattab?m de?il..Aziz Y?ld?r?m'a da askerli?ini yaparsa cevap veririm.."
Yorum Yap
-
Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHac?osmano?lu in?allah bizim ma?tan ?nce de hakemi arar ve ??kar s?yler bunu hakeme telefon ettim diye. O zaman burada bu karaktersizi pohpohlayanlar ne diyecekler ?ok merak ediyorum.
Almanya liginde oynuyor olsayd?k aramas? b?y?k hata derdim ama bu b.ktan ligin kurallar?na g?re oynamazsan 15 y?lda x ?ampiyonlu?umuz ?al?nd? diye a?lamayacaks?n.
Yorum Yap
-
Aslı Burak Kocabas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHac?osmano?lu in?allah bizim ma?tan ?nce de hakemi arar ve ??kar s?yler bunu hakeme telefon ettim diye. O zaman burada bu karaktersizi pohpohlayanlar ne diyecekler ?ok merak ediyorum.
Yorum Yap
-
iho nun yapt??? etik de?il ama b?yle sa?a b?yle tarak, hakemi aramasa diego nun pozisyonunu ?ok rahat ?alard?,yorumcular?n %90 ? da do?ru karar kontrols?z giriyor defans oyuncusu falan der ge?erlerdi,ayn? pozisyona kerim girse adama m?dahale etmeden d???yor alakas? yok derlerdi.bizim kart g?rmeden rize ma??n? almam?z laz?m, rize bursa 6 puan ?ampiyonluk i?in ?ok ?nemli.
Yorum Yap
-
?HO olay?n? Be?ikta?l?l?k duru?uyla, etik de?erlerle falan kar??t?rmamak gerek. Kar?? tarafta y?llarca hakemi bask?yla, tehditle maymuna ?eviren bir ba?kan ve y?netimi var. ?HO da kendince bunun ?n?ne ge?ebilmek i?in ?nlem alm??, do?rudur yanl??t?r tart??maya gerek yok bence. 0-0 bitti ve bize yarad?, ba?c?y? d?vmekle u?ra?mayal?m.
Yorum Yap
-
Aslı Tolga Akg?n?l tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAskerli?ini yaps?n ?yle muhattap olurum falan ne demek ya ne kadar gereksiz bi insans?n sen ?HO
Yorum Yap
-
Aslı Kayhan Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tolga Akg?n?l tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAskerli?ini yaps?n ?yle muhattap olurum falan ne demek ya ne kadar gereksiz bi insans?n sen ?HO
Yorum Yap
-
Aslı Tolga Akg?n?l tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kayhan Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tolga Akg?n?l tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAskerli?ini yaps?n ?yle muhattap olurum falan ne demek ya ne kadar gereksiz bi insans?n sen ?HO
Yorum Yap
Yorum Yap