Yar?n ayn? ?eyi bizim ma?tan ?nce yap?nca g?r?cem ben bu insan?, te?ekk?r nas?l oluyoru.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYar?n ayn? ?eyi bizim ma?tan ?nce yap?nca g?r?cem ben bu insan?, te?ekk?r nas?l oluyoru.
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ho bu gece Beyaz futbola ba?lan?r m? dersiniz
Biliyorum ya
Ba?land? ?imdi.
Yorum Yap
-
Aslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD???ncelerime t?m T?rkiye'nin on?nde terc?man olan Hac?osmano?lu ba?kan, Te?ekk?rler.
Ozellikle ''al??m??lar hakemle kazanmaya, hakem yard?m? ile kazanamad?klar?ndan a?l?yorlar'' dedi?in i?in te?ekk?rler...
?kisi yanyana olamaz olmamal?.
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ho bu gece Beyaz futbola ba?lan?r m? dersiniz
Biliyorum ya
Ba?land? ?imdi.
Yorum Yap
-
Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHelal olsun Hac?osmano?lu ba?kan...
Bu sene hakem hatalar? ile fener yar??ta de?il mi ?
Hac?osmano?lu bu ikisine de ayar? verdi, te?ekk?r?m ve helal olsun demem bundand?r. Tolgay konusunu ya da ge?mi?ini bana anlatma, bende biliyorum ne mal olduklar?n?. Benim te?ekk?r?m d??uncelerime terc?man olmas?d?r. Ke?ke ayn? ayar? C?neyt ?ak?r'a da biri verse, onada te?ekk?r etsem...
Yorum Yap
-
Aslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHelal olsun Hac?osmano?lu ba?kan...
Bu sene hakrm hatalar? ile fener yar??ta de?il mi ?
Hac?odmano?lu bu ikisine de ayar? verdi, te?ekk?r?m ve helal olsun demem bundand?r. Tolgay konusunu ya da ge?mi?ini bana anlatma bende biliyorum ne mal olduklar?n?. Benim ye?ekk?r?m d??uncelerime terc?man olmas?d?r. Ke?ke ayn? ayar? C?neyt ?ak?r'a da biri verse, onada te?ekk?r etsem...
Avatar?ndaki ?ahs?n hatr?n? kenara koyamam ben,
Rastgele.
Yorum Yap
-
Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ho bu gece Beyaz futbola ba?lan?r m? dersiniz
Biliyorum ya
Ba?land? ?imdi.
burada da ?vg?ler d?z?lm??. enteresan. valla kapat?p gidelim biz d?kkan?.
Yorum Yap
-
Biz fenerbah?e gibi her sene minimum +10 puan? hakemlerle alan;
Ma?lardan ?nce hakemleri, yan hakemleri hatta ?izgi hakemlerini bile se?tiren,
Kendi aleyhine en ufak bir hatay? ge?tim, olumsuzlukta bile (?rnek emreyi att?ran yan hakem) o olumsuzlu?a sebep hakemi sildiren,
Haysiyetten, ?ereften, namustan bir haber, ?ikeci, ?antajc? bir ba?kana tapan camia m?y?z da yar?n ?b?rg?n bizim ma?tan ?nce de hakemi arayacak ?ho?
Ha diyelim arad?, o zaman yerden g??e haks?z olur, en sert ?ekilde de verilir tepkisi.
Bug?n rakip fener ya da ?s de?il de x tak?m? olsayd? ve iho bunlar? demi? olsayd? yine ayn? tepkiler verilirdi.
Ama sar???nlardan herhangi biri i?in bu tarz bir hareket, kendisi ne karakterde bir insan olursa olsun;
Ge?mi?te neler demi? olursa olsun,
Camias?n?n kazand??? ?ampiyonluktan vazge?mek i?in ?rt?l? ?denekten ne kadar para koparm?? olursa olsun,
DO?RUDUR, ve takdiri hak eder.
At?yorum ?ok u? bir ?rnek :
Yar?n ?b?rg?n emre ?erefsizi x ma??nda ceza sahas?nda d??se ve hakem penalt? verse, ve olmaz ya emre hocam penalt? de?ildi deyip iptal ettirse,
Gelir burdan takdiri al?r. O hareketi takdirlik bir harekettir zira.
Ha 2 hafta sonras?nda Be?ikta? ma??nda klasik emre olursa, klasik cevab?n? yine al?r.
Bu a??dan yakla?mak gerekiyor bence.
?ho ?ok do?ru bir i? yapm??t?r, ?ok do?ru bir s?z s?ylemi?tir akabinde de.
Mesele bu kadar basit...
Yorum Yap
-
Aslı Bekir Koray Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fatih Kose tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterD???ncelerime t?m T?rkiye'nin on?nde terc?man olan Hac?osmano?lu ba?kan, Te?ekk?rler.
Ozellikle ''al??m??lar hakemle kazanmaya, hakem yard?m? ile kazanamad?klar?ndan a?l?yorlar'' dedi?in i?in te?ekk?rler...
?kisi yanyana olamaz olmamal?.
Yorum Yap
Yorum Yap