Digiplay ben de hala a??lmad?.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Ozan Omrak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHakemlik bi pozisyon yok ama ben ?ifte standarttan b?kt?m art?k bunu dile getirmemiz laz?m
spor programlar?na yazacak olan varm? bilmiorum da bu ?erefsiz hakem
23. Dk ta sefaya, 28. Dkda erkana bizm ma?ta mottayd? galiba verdi ?ekmeden dolay? sar? kart?
1. Dk da canere neden veremiyor arkada?
ne fark? var
Bunu mutlaka g?ndeme getirmek laz?m art?k yeter
70 ki?i t?klam?? 1 ki?i fikrini beyan etmi? herkes hakemlerden ?ok memnun abi ses etme tak?m ?ampiyonlu?a oynuyor
Yorum Yap
-
Aslı Enver Eren tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDigiturkPlay ile g?r??t?m, genel s?k?nt? varm?? ne zaman d?zelir bilmiyoruz diyor.. Bilmiyorsan?z Allah Belan?z? versin dedim kapatt?m bende.
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Enver Eren tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDigiturkPlay ile g?r??t?m, genel s?k?nt? varm?? ne zaman d?zelir bilmiyoruz diyor.. Bilmiyorsan?z Allah Belan?z? versin dedim kapatt?m bende.
Yorum Yap
-
Aslı Enver Eren tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Enver Eren tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDigiturkPlay ile g?r??t?m, genel s?k?nt? varm?? ne zaman d?zelir bilmiyoruz diyor.. Bilmiyorsan?z Allah Belan?z? versin dedim kapatt?m bende.
S?zl?kte falan ?yle bi yazm??lar ki sanki site her g?n ??k?yor.
Yorum Yap
-
FB'nin Sukru Saracoglu stadyumunda yenilmesi cok zor. Bunun sebebi oynadiklari futbol veya kaliteli kadro degil, rakip oyuncularin sindirilmesidir. Gerek oyuncular gerekse taraftarlar her turlu pisligi yapip hakemlere oynuyor. Ayrica rakibe cok sert girerek (kart gormedikleri icin) rakipleri iyice etkisiz hale getiriyorlar. Aziz Yildirim baskanligi doneminde tam da kendisi gibi pislik bir camia yaratti. Turk futbolu bu camiayla birlikte yildan yilda rezillesti, yozlasti ve pislesti.
Yorum Yap
Yorum Yap