Bu hayvanlar gs ma??n?n ?zetini gecenin k?r?nde mi yay?nlicklar???
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Bilal Ta??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMelo iti F?rat'?n g?z? ?n?nde adam? bi?ti?inde hali haz?rda sar?s? var m?yd??
Ara ara izledim de, o ayr?nt?y? ka??rd?m.
30. saniyeden itibaren sar?s? vard? Melo'nun
Yorum Yap
-
Aslı Sergen Pervance tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Abdulmenaf Karabulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sergen Pervance tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBurda 3-0 yaz?yor abi. Sitenin yalanc?s?y?m. http://www.whoscored.com/Matches/851...esiktas-Mersin
Yorum Yap
-
Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bilal Ta??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMelo iti F?rat'?n g?z? ?n?nde adam? bi?ti?inde hali haz?rda sar?s? var m?yd??
Onun bunun ?ocuklar?.
Yorum Yap
-
Aslı Bilal Ta??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bilal Ta??? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMelo iti F?rat'?n g?z? ?n?nde adam? bi?ti?inde hali haz?rda sar?s? var m?yd??
Onun bunun ?ocuklar?.
Yukar?da Tayfun 30 senedir bu ?lkedeki olmaz olas?ca d?zeni harika ?zetlemi? 2 c?mleyle.
Anlam?yorum da o kadar beddua nereye gidiyor arkada?.
Yorum Yap
-
Aslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGS derbisini kazanmis olsaydik aradaki fark 8 puana cikacakti bugun. Derbiler sampiyonluga ciddi mana da katki sagliyor aslinda.
Yorum Yap
-
gayse bursa ma??ndan geliyorum . ilk defa gittim tt arenaya, ula??m olimpiyattan beter yemin ederim .. ?st?ne birde gelirken ?amur ya?d? of of ... neyse puan kaybettirdik ?ok ??k?r iki o?lan tak?m?na.. H?ncal ulucun dedi?i gibi o trib?n nedir ya hep ayn? ?eyi diyor . sald?r galatasarayyy ... bir ara bursa taraftar?n?n yerinde bizim taraftar? d???nd?m, hi? nasip olmad? hep birlikte orda olmak, ama iyi inletirdik oray? ... kalksa da ?u deplasman yasaklar?? art?k rahatlasak ...
Yorum Yap
Yorum Yap