en k?t? zamanlar?nda iteklediler.?imdi kimse durduram?yor feneri.fener rahat rahat ?ampiyon olur
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Adem bir pozisyonda fenerlilerin itiraz? sonras? karar veren hakeme ma?? senmi yonetiyorsun bunlar m? dedi. diego ile ilhan?n iti? kalk???nda hocam fuck you g?rm?yormusun dedi. volkan?n arkadaki hakeme d?md?z sayd?rmas? zaten herkes?e g?r?lm??. bu nedir Allah a?k?na nas?l yar??acaks?n bu ligde
Yorum Yap
-
Aslı Serkan Guven tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdem Do?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Serkan Guven tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVolkan hakeminny?z?ne bakarak s..cm belan?z? m? dedi ben mi yanl?i g?rd?m ve duydum..
Tayyo'nun ulkesindeki adaletten ne beklenebilir ki, adamlar 18 macta sike yapti, bir sey olmadi, kalecileri ayi evlat her mac Topal'in Demba Ba'yi dusurdugu pozisyon da dahil (skerim okeyini) ya diyip, yardimcilarla billur geciyor, kufur ediyor, Belozoglu cocugu gibi birisine sahipler.
Biz niye sampiyon olamayiz, en buyuk etken adaletsizlik ve hakemler.
Ikincisi Fb'nin ve Gs'nin dunya uzerindeki en sansli takimlar olmasi,
Rakipleri inanilmaz goller kacirirken, onlar pozisyon yokken gol buluyor. Rakip oyuncularin basireti hep bu iki takima karsi baglanirken, bize karsi jeneriklik goller ve maksimumdan da ote, inanilmasi guc sekilde gol oluyor.
Buyuk ihtimal Fb birinci, biz az farkla 2. oluruz gibi duruyor. Gs kotu durumlara dusebiliyor ama Aziz iceri girmeden bunlar cokus yasamaz, cunku butun topculari serefsizlik sisteminin urunleri, Volkan, Caner. Emre. Alper kirmizi gormeden lig bitirir, cunku sistem bunu gerektiriyor, bir nevi korku imparatorlugu.
Kadikoy'de kazanmadan sampiyon olamayiz.
Beden ogretmeni bile olamayacak adam, Fb'de teknik direktor, gormeye dayanamiyorum arkadas, 6 hafta oldu kazaniyorlar.
Yorum Yap
-
Zaten buyuk takimlarin sezon boyunca cok kotu olabilecekleri mac sayisi bir elin parmaklarini gecmez. Bu maclari hakemler sayesinde gecen her buyuk takim sampiyonlugu sonuna kadar kovalar. Aziz Yildirim baskan olduktan sonra FB'nin sampiyonluk yarisindan erken koptugu sezon sayisi biri gecmez. Ya futbolcu sikeleriyle veya hakem sikeleriyle hep ustte kaliyorlar. Bu sezon penaltilar olmasa coktan kopmuslardi yaristan. Bundan sonra bunlarla bas etmek oyle kolay degil. Bizim yonetim caylak oyuncular yerine tecrubeli 2 takviye yapsaydi sampiyon olabilirdik. Fakat alinan oyuncularla sampiyon olmamiz gercekten zor. Zira sadece rakipleri degil FB ve hakemleri de yenmek zorundayiz ki bu cok zor. Insallah yanilirim.
Yorum Yap
-
fhj
Lige pis diyorsunuz takimlarin cogu futbolcusuna pislik diyorsunuz hakemlere eyyamci diyorsunuz bunlari biz biliyorsak futbolcuda biliyor ozaman biri bana fairplayi aciklasin belki cogu kisi gulecek bu soyledigime ama ole yok top benden cikti yok adama verilen kirmiziyi geri aldirmak saha icinde veli haric kimsenin hakemlere itiraz etmemesi madem sampionluk kovaliosan kitabina gore oynamaya alisacaksin biz Besiktasiz diyorsaniz ozaman sene sonu aglamanin niye sampiyon olamiyoruz diye yakinmanin anlami yok
Adamlar diski maci altinordu maci olsun farketmio heryerde hakeme bi sekilde baski yapiolar ligi zaten saymiyorum bile o yuzden butun futbolculari toplayip sirin gozukecek hareketleri o 90.dk icinde yapmamalarini anlatmali hepsi 1 ay sonra unutuluyor ayni yapilan pisliklerinde 1 ay sonra unutuldugu gibi.
Yorum Yap
Yorum Yap