Bu kadar paran?n yat?r?ld???, bu kadar insan g?c?n?n bulundu?u bir ?lkede futbol neden geri kal?r? Bu sat?lm??lar y?z?nden. Kendimi bildim bileli bu tiyatro oynan?r. Bu a??dan Milli Tak?ma'da sayg?m yok. Sadece BE??KTA?.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKaya ?ilingiro?lu twetter dan bombaliyo ridvani ...
Yorum Yap
-
Aslı Gokhan Erdogan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBariz k?rm?z?s? var Emenikenin
Yorum Yap
-
Aslı Gokhan Erdogan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBariz k?rm?z?s? var Emenikenin
Yorum Yap
-
Pozisyonu 2 ayr? a??dan izledim videolarda. Mehmet Akg?n'e yap?lan net bir faul var ve adam ald??? m?dahalenin etkisiyle yere d??erken ellerini a??yor, top da eline ?arp?yor. ?stelik arkas? topa d?n?k, yani neredeyse pozisyonla alakas? yok denilebilir. Buna da bizim hakemler ??k?p penalt? veriyor ve fb, o penalt?yla ma?? kazan?yor.
Ne g?zel d?nya lan! Ne zaman s?k???rsan hakem ??k?p bir penalt? uyduruyor, sen de o ?ekilde ma?? al?yorsun. Yaz?klar olsun, emek h?rs?zlar?! ?ki d?nyada da hakk?m haram z?kk?m olsun, kul hakk?yla s..ir olup gidin ?b?r d?nyaya, karaktersiz sat?l?klar sizi! Hi?bir zaman da helal etmeyece?im hakk?m? sizin gibilere!!!
Yorum Yap
-
Yorum Yap
-
2. Hafta: Fenerbah?e - Gaziantepspor 1-0 (83. dakika Emre Bel?zo?lu)
7. Hafta: Fenerbah?e - Gen?lerbirli?i 2-1 (50. Emre Bel?zo?lu < 1-0 > - 86. Dirk Kuyt < 2-1 >)
11.Hafta: Fenerbah?e - Eski?ehirspor 2-2 (90. Moussa Sow)
14. Hafta: SA? Kayseri Erciyesspor - Fenerbah?e 0-1 (86. Emre Bel?zo?lu)
Galibiyet veya puan getiren penalt?lar?n alay? ma??n son on dakikas?nda..
Hepsi mi tesad?f...Bu kadar ?erefsizlik g?z g?re olmaz arkada?...Allah belan?z? versin..
Yorum Yap
-
Aslı Kemal Erce Avaroglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Gokhan Erdogan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBariz k?rm?z?s? var Emenikenin
?ift dalmakla kalsa yine iyi abi.Makaslad? adam?.
Yorum Yap
-
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa ?u penalt? pozisyonuna nas?l olur da Be?ikta?l? spor yazarlar? ??k?p konu?muyorlar?Hi? mi ger?ek Be?ikta?l? yazar yok ?u piyasada?Yoksa hepsi mi korkuyorlar ?u azizeden?Kafay? yicem yemin ediyorum ya.1 de?il 2 de?il ka??nc? arkada? bu ka??nc??
Ben onu bunu bilmem bizim hakkimizi en iyi savunan yazar turgay demirdir ...net.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPozisyonu 2 ayr? a??dan izledim videolarda. Mehmet Akg?n'e yap?lan net bir faul var ve adam ald??? m?dahalenin etkisiyle yere d??erken ellerini a??yor, top da eline ?arp?yor. ?stelik arkas? topa d?n?k, yani neredeyse pozisyonla alakas? yok denilebilir. Buna da bizim hakemler ??k?p penalt? veriyor ve fb, o penalt?yla ma?? kazan?yor.
Ne g?zel d?nya lan! Ne zaman s?k???rsan hakem ??k?p bir penalt? uyduruyor, sen de o ?ekilde ma?? al?yorsun. Yaz?klar olsun, emek h?rs?zlar?! ?ki d?nyada da hakk?m haram z?kk?m olsun, kul hakk?yla s..ir olup gidin ?b?r d?nyaya, karaktersiz sat?l?klar sizi! Hi?bir zaman da helal etmeyece?im hakk?m? sizin gibilere!!!
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa ?u penalt? pozisyonuna nas?l olur da Be?ikta?l? spor yazarlar? ??k?p konu?muyorlar?Hi? mi ger?ek Be?ikta?l? yazar yok ?u piyasada?Yoksa hepsi mi korkuyorlar ?u azizeden?Kafay? yicem yemin ediyorum ya.1 de?il 2 de?il ka??nc? arkada? bu ka??nc??
Ben onu bunu bilmem bizim hakkimizi en iyi savunan yazar turgay demirdir ...net.
Yorum Yap
Yorum Yap