Hakan Ar?kan terk ya la.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
sivas gibi fenerle oynayan rakiplerin baz?lar?na hasta oluyorum.galesiz oyun, fenerin en tehlikeli oyuncular?n?n bombo? kalmas?, paslar?n ?o?unun fenere verme, yenilen gollerin bo? adamlarla ayak i?i plase ?eklinde, az faul, yap?lan fauller sonras? ba??n? e?ip y?r?me.bize oynad?klar? ile arada daglar kadar fark var.
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Karabag tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersivas gibi fenerle oynayan rakiplerin baz?lar?na hasta oluyorum.galesiz oyun, fenerin en tehlikeli oyuncular?n?n bombo? kalmas?, paslar?n ?o?unun fenere verme, yenilen gollerin bo? adamlarla ayak i?i plase ?eklinde, az faul, yap?lan fauller sonras? ba??n? e?ip y?r?me.bize oynad?klar? ile arada daglar kadar fark var.
Yorum Yap
-
Aslı Turgut Karabag tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersivas gibi fenerle oynayan rakiplerin baz?lar?na hasta oluyorum.galesiz oyun, fenerin en tehlikeli oyuncular?n?n bombo? kalmas?, paslar?n ?o?unun fenere verme, yenilen gollerin bo? adamlarla ayak i?i plase ?eklinde, az faul, yap?lan fauller sonras? ba??n? e?ip y?r?me.bize oynad?klar? ile arada daglar kadar fark var.
Bize full motive cikiyolar sa?a sola cemkirmeler sert girmeler v.s fenere gelince helva gibi oluyorlar...
Yorum Yap
-
Aslı Fuat Seymen tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
Yorum Yap