Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Okan ?ahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAl iste utaka kirmizi g?rd? sikebahcenin macinda yok lan hep mi size denk gelir be ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
fener her t?rl? al?r o ma?? beyler...Hi? umudum yok a??k?as?
Yorum Yap
-
Valla burada ele?tirilmi? ama hakl? olan Osmanl?'n?n hocas? bence.Adam hakemden bahsederken yerel gazeteciler g?l?yor o da bas?yor kalay?.Bir de ??karken gerizekal? diye ba??r?yorlar arkas?ndan.
Not:Bu adam? sadece bu olay i?in hakl? buluyorum.Yoksa daha ?nce yapt?klar?n? biliyorum.En son düzenleyen Bu?ra Gen?er; 09-12-2014, 00:24.
Yorum Yap
-
Aslı Bu?ra Gen?er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla burada ele?tirilmi? ama hakl? olan Osmanl?'n?n hocas? bence.Adam hakemden bahsederken yerel gazeteciler g?l?yor o da bas?yor kalay?.Bir de ??karken gerizekal? diye ba??r?yorlar arkas?ndan.
Not:Bu adam? sadece bu olay i?in hakl? buluyorum.Yoksa daha ?nce yapt?klar?n? biliyorum.
Bakkal ali ile orgucu mualla tartissa dedigini anlarim.
O makamdaki adam, bir organizasyon da gidip bir kadina yada birine guldu muldu diye bole tepkiler veremez.
Yorum Yap
-
Utaka fener ma?? ?ncesi cezal?, ?a??rd?k m? ? Yooo aksine Sivas'?n en ?nemli futbolcusu g?rmeseydi as?l o zaman ?a??r?rd?k. Kalecilerin yedikleri gol, hakem hatalar? ve hep fener lehine ve ilgin? komik komik penalt?lar, oynayaca?? tak?ma 1 hafta ?ncesinden ayar vermeler, 4. Hakemlerin g?rd??? k?f?r ve yalandan penalt?lar, g?rmedi?i kara kucak g?re?, bunlar i?te hep 1 tak?ma yani sadece fenerin lehine, tesad?f demi hadi ordan,bunlar i?te hep ?ikenin alemetleri...
Yorum Yap
-
?zlerken bende ulan tam Fener ma?? ?ncesi dedim ama hakeme de?il Utaka'ya k?zd?m, yapt??? bariz k?rm?z? kartl?k bir hareket ve tamamen yok yere. Belki tak?m?n k?t? gitmesi, kendisinin ge?en sezonu ve kariyerini bu sezon mumla aramas?n?n stresindendir bilemem ama yok yere g?rd??? ve hakl? bir kart. Rakip futbolcunun surat?na topu direkt f?rlatman?n ba?ka bir cezas? olamaz. Burada hakemden ziyade Odyakmaz-Fenerbah?e ba??ndan gitmeliyiz, belki yine bir al karde?im ver abim d?nm??t?r aralar?nda, Utaka'ya ?yle bir talimat gelmi?tir falan. Her bulutta Federasyon, hakemler demek de gereksiz tamam bozuklar ama poziyonda ortada. Ki Erciyes ma??n? 90 dakika izledim neredeyse, Utaka olmasa da pek bir ?ey farketmez gibi, Sivas bu sezon ge?en y?la k?yasla ?ok k?t?. ??kar Cicinho ve Burhan'?, Bal?kesir ile ayn? seviyedeler.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bu?ra Gen?er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla burada ele?tirilmi? ama hakl? olan Osmanl?'n?n hocas? bence.Adam hakemden bahsederken yerel gazeteciler g?l?yor o da bas?yor kalay?.Bir de ??karken gerizekal? diye ba??r?yorlar arkas?ndan.
Not:Bu adam? sadece bu olay i?in hakl? buluyorum.Yoksa daha ?nce yapt?klar?n? biliyorum.
O makamdaki adam, bir organizasyon da gidip bir kadina yada birine guldu muldu diye bole tepkiler veremez.
Bir derbiden sonra bas?n toplant?s?nda hakemden bahsederken di?er tak?m?n gazetecileri g?l?yor senin hocanda ??ld?r?yor.Bir de ??karken ''gerizekal?'' diye ba??r?yorlar arkandan.
Ayn? d???nce de olacakm?yd?n?Kusura bakma ama bence olmayacakt?n.Hatta burada ve sosyal medyada o gazetecilerin ne anas?n? b?rakacakt?k ne avrad?n?.Hepimiz s?vecektik.Baz?lar?m?z adresini falan arayacakt?.
Yanl??sam yanl??s?n de abi.
Yorum Yap
-
Aslı Bu?ra Gen?er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Bu?ra Gen?er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla burada ele?tirilmi? ama hakl? olan Osmanl?'n?n hocas? bence.Adam hakemden bahsederken yerel gazeteciler g?l?yor o da bas?yor kalay?.Bir de ??karken gerizekal? diye ba??r?yorlar arkas?ndan.
Bir derbiden sonra bas?n toplant?s?nda hakemden bahsederken di?er tak?m?n gazetecileri g?l?yor senin hocanda ??ld?r?yor.Bir de ??karken ''gerizekal?'' diye ba??r?yorlar arkandan.
Ayn? d???nce de olacakm?yd?n?Kusura bakma ama bence olmayacakt?n.Hatta burada ve sosyal medyada o gazetecilerin ne anas?n? b?rakacakt?k ne avrad?n?.Hepimiz s?vecektik.Baz?lar?m?z adresini falan arayacakt?.
Yanl??sam yanl??s?n de abi.
Birde karsi takimlarin gazetecilerinin bizim hocaya bisi demesine gerek yok. Ben hepsine dumduz gidiyorum daimi zaten
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Mert Kockar tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?zlerken bende ulan tam Fener ma?? ?ncesi dedim ama hakeme de?il Utaka'ya k?zd?m, yapt??? bariz k?rm?z? kartl?k bir hareket ve tamamen yok yere. Belki tak?m?n k?t? gitmesi, kendisinin ge?en sezonu ve kariyerini bu sezon mumla aramas?n?n stresindendir bilemem ama yok yere g?rd??? ve hakl? bir kart. Rakip futbolcunun surat?na topu direkt f?rlatman?n ba?ka bir cezas? olamaz. Burada hakemden ziyade Odyakmaz-Fenerbah?e ba??ndan gitmeliyiz, belki yine bir al karde?im ver abim d?nm??t?r aralar?nda, Utaka'ya ?yle bir talimat gelmi?tir falan. Her bulutta Federasyon, hakemler demek de gereksiz tamam bozuklar ama poziyonda ortada. Ki Erciyes ma??n? 90 dakika izledim neredeyse, Utaka olmasa da pek bir ?ey farketmez gibi, Sivas bu sezon ge?en y?la k?yasla ?ok k?t?. ??kar Cicinho ve Burhan'?, Bal?kesir ile ayn? seviyedeler.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Mert Kockar tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?zlerken bende ulan tam Fener ma?? ?ncesi dedim ama hakeme de?il Utaka'ya k?zd?m, yapt??? bariz k?rm?z? kartl?k bir hareket ve tamamen yok yere. Belki tak?m?n k?t? gitmesi, kendisinin ge?en sezonu ve kariyerini bu sezon mumla aramas?n?n stresindendir bilemem ama yok yere g?rd??? ve hakl? bir kart. Rakip futbolcunun surat?na topu direkt f?rlatman?n ba?ka bir cezas? olamaz. Burada hakemden ziyade Odyakmaz-Fenerbah?e ba??ndan gitmeliyiz, belki yine bir al karde?im ver abim d?nm??t?r aralar?nda, Utaka'ya ?yle bir talimat gelmi?tir falan. Her bulutta Federasyon, hakemler demek de gereksiz tamam bozuklar ama poziyonda ortada. Ki Erciyes ma??n? 90 dakika izledim neredeyse, Utaka olmasa da pek bir ?ey farketmez gibi, Sivas bu sezon ge?en y?la k?yasla ?ok k?t?. ??kar Cicinho ve Burhan'?, Bal?kesir ile ayn? seviyedeler.
Yorum Yap
-
Aslı Bu?ra Gen?er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla burada ele?tirilmi? ama hakl? olan Osmanl?'n?n hocas? bence.Adam hakemden bahsederken yerel gazeteciler g?l?yor o da bas?yor kalay?.Bir de ??karken gerizekal? diye ba??r?yorlar arkas?ndan.
Yorum Yap
Yorum Yap