Meireles'in topu vurdu?u yerde Emrullah yerine bir a?a? olsa top a?aca ?arpar berabere biterdi ma?, bu mal herif i?eri tokatlad? topu
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kadir Er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tolga Akg?n?l tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kadir Er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCezal? oyuncu oynatt? Fener bence..
Emre ge?en hafta g?rd??? sar? kart ile ligde cezal? olmu?tu zaten..
Daha sonra direk k?rm?z? g?rd?. ?ift sar?dan at?lmad? yani.
Kupa ma??nda direk k?rm?z? cezas?n? ?ekti. Ya sar? kart cezas??
?ok iyi bilen varsa, anlats?n..
?ift sar?dan at?lmad? ki, ilk sar?s? silinsin.
Eski?ehir ma?? ile birlikte 4 sar? kart? oldu Emre'nin.
Herkes bi ara?t?rs?n bence.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Talimatnamede yaz?yorsa, amnenna..
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kadir Er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tolga Akg?n?l tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kadir Er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCezal? oyuncu oynatt? Fener bence..
Emre ge?en hafta g?rd??? sar? kart ile ligde cezal? olmu?tu zaten..
Daha sonra direk k?rm?z? g?rd?. ?ift sar?dan at?lmad? yani.
Kupa ma??nda direk k?rm?z? cezas?n? ?ekti. Ya sar? kart cezas??
?ok iyi bilen varsa, anlats?n..
?ift sar?dan at?lmad? ki, ilk sar?s? silinsin.
Eski?ehir ma?? ile birlikte 4 sar? kart? oldu Emre'nin.
Herkes bi ara?t?rs?n bence.
Te?ekk?r ettim.
Kafalarda bir?ey kalmas?n.
Yorum Yap
-
Aslı Okan ?ahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUlan ??yle ma? kazan?yorlar ya deli oluyorum.
Karab?k,Konya,Bal?kesir hep kalecilerin kazmal?klar?...Bize gelince kedi olurlar ?eref fakirleri ya.
Yorum Yap
-
Aslı Yunus G?neyli tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGel de deli olma ya. Boyle bedavadan deplasman maci kazanmalari sinir bozucu. Ustelik Trabzon ile oyanayacagimiz hafta. Tek teselli; boyle oynamaya devam ederlerse tokatlarlar bunlari yakinda.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yunus G?neyli tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGel de deli olma ya. Boyle bedavadan deplasman maci kazanmalari sinir bozucu. Ustelik Trabzon ile oyanayacagimiz hafta. Tek teselli; boyle oynamaya devam ederlerse tokatlarlar bunlari yakinda.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBasak ile icerde iynayacaklar son hafta. Ben orda beraberlik. Kasimpasa malubiyet bekliyorum
Yorum Yap
-
Aslı Atakan Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSivas ve Erciyes'e kimse ?antada keklik diyemez. Sivas d??me potas?nda, Erciyes ma?? da Kayseri'de.
Yorum Yap
Yorum Yap