"Emre Bel?zo?lu: Hakeme, "Allah sizi bildi?i gibi yaps?n" dedim, "Allah sizin belan?z? versin" ?eklinde anlad?." kesin "allah sizin belan?z? versin" demi?tir bu it...
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Onur.Aksu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHahhaha Emre ??yle demi?:
''Hakemlere Allah sizi bildi?i gibi yaps?n'' dedim.
Onlar da bana : '' Allah belan? versin dedi''...
g?ntekin aktard? ?imdi
Emre: 'Ben hakemlere ?i?ek verecektim, bir bakt?m hakemler anama s?vd?! K?rm?z? kart? hakemler g?rmeliydi.'
Yorum Yap
-
Aslı ?a?da? Ula? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erman Atmaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYabanci hakem ?art. ?art ki ne ?art !
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Onur.Aksu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHahhaha Emre ??yle demi?:
''Hakemlere Allah sizi bildi?i gibi yaps?n'' dedim.
Onlar da bana : '' Allah belan? versin dedi''...
g?ntekin aktard? ?imdi
Emre: 'Ben hakemlere ?i?ek verecektim, bir bakt?m hakemler anama s?vd?! K?rm?z? kart? hakemler g?rmeliydi.'
Emre: ''Hakemler Bana futbol fahi?esi dedi, ama yalan s?ylediler daha a??r laf? hak ediyordum. K?rm?z? kart? hakemler g?rmeliydi..''En son düzenleyen Tayfun Yazgan; 01-12-2014, 00:06.
Yorum Yap
-
Bu aksam itibari ile Besiktasimin maclari haric Tr'deki hic bir maci izlemem, Bjk-Fb macinda Mehmet Topal'in Demba Ba'yi haldur huldur indirmesine penalti vermeyen Huseyin Sabanci, bu aksam orta hakemin vermedigi penaltiyi, kendisi de 4 saniye dusundukten sonra verdi. Dunku Gayse macinda Ozgur Yankaya'nin ayak refleksinden sonra bu ulkede suna inandim, Fb Kadikoy'de maglup ettirilmez, hedef 1 milyon penalti ve bu sarisin kardesler, hep zirvede birakilir, yayin gelirleri kirilmadan bu komedi, bu sacmalik, bu satilik duzen hep gider. Besiktasima bosuma kizmisim ben! 89-90 yilindan beri futbol izleyen biri olarak, ulkemden nefret ediyorum, cumhurbaskanligindan tut en kucuk satilmis kurumuna kadar! Necip Uysal'a bile kizamiyorum lan Besiktasim iyi ki varsin!
Yorum Yap
-
Aslı Erman Atmaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYok abi yabanci hakem gelsin bi halt yiyemezler. Goruyoruz elin herhangi bir avrupa takimi takir takir yeniyor febeyi kadikoyde.
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBo?una sevinmeyin hakem birazdan penalti uydurur gotundrn...
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Tayfur Unal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBo?una sevinmeyin hakem birazdan penalti uydurur gotundrn...
Hahah evet ya eskisehirin ilk gol?nden sonra yazmistim bunu
Yorum Yap
Yorum Yap