Kendisi ruh hastasi o konuda katiliyorum da gecmis yillarda bu passolig gelmeden tribunde insan varken alinan cezalar vs hersey ortadaydi. Kufur etmeyin diyor aile gelsin diyor. Hepsini dinleyemedim gerci 2 dk dinledim onlari duydum
Kendisi ruh hastasi o konuda katiliyorum da gecmis yillarda bu passolig gelmeden tribunde insan varken alinan cezalar vs hersey ortadaydi. Kufur etmeyin diyor aile gelsin diyor. Hepsini dinleyemedim gerci 2 dk dinledim onlari duydum
LG-D802 cihaz?mdan g?nderildi
?imdi de hakem hatalar? diye sunum yapt?r?yor. Nas?l utanmaz arlanmaz bir adamd?r bu.
bu adam son 4 senedir hep ayn? ?eyleri s?yl?yor ya
de?i?en bir ?ey yok ?imdi neden ??k?p tekrar ayn? ?eyleri s?ral?yor bu ama? ne yani neden d?zenliyor ?imdi bu toplant?y?
Aslı Vecihi Serkan Cabas tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
bu adam son 4 senedir hep ayn? ?eyleri s?yl?yor ya
de?i?en bir ?ey yok ?imdi neden ??k?p tekrar ayn? ?eyleri s?ral?yor bu ama? ne yani neden d?zenliyor ?imdi bu toplant?y?
Aziz y?ld?r?mda fark?nda bu sene ne yap?p ne edip ?ampiyon olmak zorunda.
??nk? ?ampiyon hocay? yollad? ve yollar iken ersun yanal?n pay? yok hatta hi? bir hocan?n pay? yok tarz? gibi bir a??klama yapt?.
?imdi bu sene ?ampiyon olamaz ise sorarlar adama madem ersunun pay? yoktu bu sene niye olamad?k diye.
K?sacas? her zamanki ayak oyunlar? g?ndem belirleme, g?ndem de?i?tirme ?abalar? ama biri de ??k?p dur diyemiyor malesef bu adama.
federasyon kad?k?ye hakemleri ?zel g?venlikle g?ndermeli bence.bu adam kural hukuk dinlemiyor.hakemler ?ok korkuyor bundan.b?t?n kararlar?n? aziz y?ld?r?m korkusundan veremiyorlar.bir dahaki hafta ma? alamay?z korkusu ya??yorlar(adam tehdit ediyor ma? y?nettirmem size diye).bu i?in ?eyi ??kt? art?k.haks?zl???n oldu?u terde ne taraftar olur nede iyi futbol olur.
3 temmuz sayesinde y?k?lmak ?zere olan iktidar?n? peki?tirdi , cezaevinden ??kt???ndan beri hep a??klayaca??m deyip hi?bir?ey a??klayamayan biri , zaten T?rkiye'de i?eri girip ??kanlar?n durumlar? baya de?i?iyor
Yorum Yap