fenerle ne zaman ba? edebiliriz ellerindeki forvetlere denk forvetlerimiz olgu zaman .emenike sov vebo kuyt -den ba sakatpemek cenk ?akam? bu.......
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Volkan Alpaslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHirsiz tayip Erdogan sesleri :p
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Unal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaftada tek ma? yap?yorlar.
Bunlar 3 g?ne bir ma? yaps?n g?r?r?z o zaman ''bask?l?'' futbollar?ndan eser kal?r m? !!!
Yorum Yap
-
?lker meral Erciyes ma??nda bize kar?? veriken g?revi yerine getirdi bu hafta aziz amcas? hemen ?d?lendirmi? Kad?k?y'de ma?a ??kt?.
sorun fenerin yenmesi de?il. Bug?n gs ma??n?da izledim, ge?en hafta Olcay ?n at?ld??? pozisyonun ayn?s?ndan hatta daha sertlerinden en az 4 pozisyon vard? gslilerin yapt??? ama ne hikmet faulu veren hakem sar? kartlar? veremiyor. Bug?n sen e?er 9. Dkda Rize'nin ?n liberosuna sar?y? ??k?yorsan ben senin niyetini anlar?m ilker efendi.
arkada?lar bu i?ler b?yle y?r?yor. ?lk 7-8 hafta ?l? feneri gsyi ittire ittire form tutturuyorlar sonras?nda haliyle bu tak?mlarda bo? de?il tabiki lige as?lmaya ba?l?yorlar,haa buna da inan?n eyvallah diyorum lanet olsun ?ampiyonluk sizlerin olsun diyorum ama art?k allah a?k?na bizimle Be?ikta?'?m?zla u?ra?may?n. Bizi bize b?rak?n gelmeyin ?st?m?ze a.na koydu?umun Federasyonu hakemleri azizi sinan? sel?u?u bura?? alay?n?z?n taaa anas?n? avrad?n? s....
Yeter yeter yeter
Be?ikta?'?n arkas?n?n bo? olmad???n? g?stermemiz i?in bu taraftar?n federasyon binas?n? m? yakmas? gerekiyor?
Ne kadar Be?ikta? d??man? varsa 7 ceddini s....
biraz a??r konu?tum hepinizden ?z?r dilerim
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Unal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaftada tek ma? yap?yorlar.
Bunlar 3 g?ne bir ma? yaps?n g?r?r?z o zaman ''bask?l?'' futbollar?ndan eser kal?r m? !!!
Yorum Yap
-
Resmen biz futbol izleyicisiyle dalga ge?iyorlar g?z?m?z?n i?ine baka baka ?ike yap?yorlar herifler, yukar?da bir arkada? demi? ?lker Meral T?re'yi att??? i?in Fb ma??na ?d?llendirildi diye aynen kat?l?yorum ?ike sadece sahadaki oyuncuyu sat?n almakla olmaz b?yle ince gibi g?r?nen asl?nda ?nemli olan detaylarda ortaya ??kar
Yorum Yap
Yorum Yap