fenerbah?e penalt? m? ka??rd? bi de ?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfenerbah?e penalt? m? ka??rd? bi de ?
Yorum Yap
-
Aslı Hasan Erdem Ozacar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfenerbah?e penalt? m? ka??rd? bi de ?
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hasan Erdem Ozacar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfenerbah?e penalt? m? ka??rd? bi de ?
k?yt
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hasan Erdem Ozacar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterfenerbah?e penalt? m? ka??rd? bi de ?
Yorum Yap
-
hani bu webo yu be?enmeyen futbolu bilen ark lar varya aram?zda hani be?ikta??m?za yak??t?ramayanlar zaman?nda onlara diyorum i?te her ma? ayn? ?ey oluyor... adam hep yedek hep yedek ama ka??nc? ma? ald?r??? tak?m?na ben unuttum say?s?n?....... ne diyelim ki birinde umut giriyor at?yor birinde webo giriyor at?yor... bizde pektemek giriyor at?yor ama bi daha 3 ma? yok sakat... ne diyelim kii tak?m?na k?smeyen forma i?in oynayan futbolcular nasip olur i?lh...
Yorum Yap
Yorum Yap