ben hayat?mda superligde bu kadar k?t? bi tak?m g?rmedim. bildigin 3 pas yapamad?lar ?st?ste... yine tek pozisyona girerek 2 - 1 kazand? gayse. yemi?im b?yle ligi
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Tabiki her zamanki gibi 3 dk uzatma,Allah belan?z? versin T?rk hakemleri...
Bu Onur kimdir ya,hala nas?l oynuyor bu adam bu kadar abs?rd paslar at?lmaz...
onura kim lisans ??kartt?ysa bir daha futbolla ilgilenmesin bence. Uzun zamand?r b?yle salak bir oyuncu g?rmedim. Hay?r bir de duran toplar? ona kulland?r?yolar.
ama bi a??dan da d???nd?m ?imdi bu rezalet tak?m?n hocas? bu ma? nedeniyle ba?lar?nda kalacak milli ma? aras? g?nderemeyecekler. i?te normal oynayan herhangi bir tak?m gayseyi rahat yener o a??dan i?im rahat.
Aslı Medet ?zer tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Tabiki her zamanki gibi 3 dk uzatma,Allah belan?z? versin T?rk hakemleri...
Bu Onur kimdir ya,hala nas?l oynuyor bu adam bu kadar abs?rd paslar at?lmaz...
onura kim lisans ??kartt?ysa bir daha futbolla ilgilenmesin bence. Uzun zamand?r b?yle salak bir oyuncu g?rmedim. Hay?r bir de duran toplar? ona kulland?r?yolar.
?aka gibi 3 puan ald?lar resmen.
bide Almanya' dan yeti?mi?. ne pas verebiliyor, ne orta yapabiliyor ne i?e yar?yor ??zemedim bir t?rl?
Aslı Huseyin Aslan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
ama bi a??dan da d???nd?m ?imdi bu rezalet tak?m?n hocas? bu ma? nedeniyle ba?lar?nda kalacak milli ma? aras? g?nderemeyecekler. i?te normal oynayan herhangi bir tak?m gayseyi rahat yener o a??dan i?im rahat.
tr de ?yle normal oynayan herhangi bi tak?m yok i?te. ?imdi haftai?i gitseler 1 kere daha dortmundla oynasalar yine 4l?k olurlar, d?ner ligde yine kazan?rlar
Aslı Huseyin Aslan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Haftalard?r b?yle diyoruz. Hi? bi?ey olmaz , cincon sezon sonuna kadar ?ampiyonluk potas?nda kal?r.
Adamlar 5 puan ?n?m?ze ge?ti.
Yorum Yap