rize tak?m? ve hikmet karaman ak-saraya ziyarete gitmi?ler . d?nde r?dvanla orhan ak ordaym??.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
bu ismail kartala maglubiyet yetse yine sampiyon olamaz.
butun yaz su serefsiz fransiz sikecilerin 4. yildiz muhabbetini dinleyecegiz artik
Bir yorum yaz:
-
Y?ld?r?m demir?ren ile 1 ?ampiyonluk 1 defa 2.lik belkide 2.?ampiyonlu?u elde edecekler.. Federasyon diyen gs li ?arp?l?r...
Bir yorum yaz:
-
Bu gs liler kadar y?zs?z insanlar yok d?nyada. Facebook'ta sinirim bozuldu.Yok stancu be?ikta? ma??nda gol ka??rm?? , yok g?nay hatal? gol yemi?. durmuyolar bir de s?rekli bir sald?r? halindeler her yere.
Koyal?m ?unlara fener olsun. Sesleri kesilir en az?ndan. Son olarak ?ampiyon olan?n ....
Bir yorum yaz:
-
gs y?neticisi cikmis federasyona teppki g?steriyor ben b?yle birsey g?rmedim daha ne yapsinlar sizin icin ya
Bir yorum yaz:
-
Bu fenerle di?er h?rs?zlar?n ma?lar?na 1-0 1-0 oynay?n iddada skor direk garanti belli. 10 haftad?r b?yle. Hatta gol dakikasida verebiliriz fener i?in 90+ di?eri i?in 80-90aras?.
Bir yorum yaz:
-
Kaleciyim amat?rde oynam??l???m var.A.g?c?n?n?n kap?s?ndan d?nd?m.Bir kaleci ?yle uzan?pta topa yeti?emem diye elini ?ekmez.Resmen Ferhat?n ki annesi topa dokunma o c?s demi? gibi bir hareket
Bir yorum yaz:
-
Kimseye su? yuklemeyin.. Bizi mahveden bizim maclarimiz.. Haketmedik ne yazikki
Bir yorum yaz:
-
Adamlarda ki pi?kinlik hat safhada. ?yle bir gol ve o gol ile gelmek ?zere olan bir sampiyonluk. Tiyatro b?y?k. Bizler ise en masumlar?y?z. Ak?am ma??m?z var. Gram heyecan yok. Izlesem mi bilmiyorum.....
LG-D802 cihaz?mdan g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
sindiremiyorum ya bu kadar aleni ?ekilde yap?lan? sindiremiyorum!!!
Bir yorum yaz:
-
Aslı Omer Cubuk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBug?n ki rize-akhisar ma??na rizenin galibiyetine evinizi araban?z? bas?n, akhisar gerekeni yapacakt?r.
Bir yorum yaz:
-
Bug?n ki rize-akhisar ma??na rizenin galibiyetine evinizi araban?z? bas?n, akhisar gerekeni yapacakt?r.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Bi?er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence kalecinin pozisyonunda bir art niyet yok. yanl?? karar veriyor. o anda topa uzanmas? imkans?z hale geliyor. top ge?tikten sonrada elini ?ekiyor.
bazen iyi topa vuran futbolculara kar?? kaleciler kendini haz?rlar ama futbolcu yanl?? ve k?t? vurunca terste kal?rlar. b?yle bir pozisyon olmu?.
mac oncesi cavcavin aciklamalari, uyguladiklari ofsayt taktigi, yenilen gol ve stancu'nun vurmayisindan sonra olaya iyimser bakilmasi beni sasirtiyor..
bahsi gecen takim galatasaray, galatasaray!
Bir yorum yaz:
-
Aslı Mehmet Bi?er tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence kalecinin pozisyonunda bir art niyet yok. yanl?? karar veriyor. o anda topa uzanmas? imkans?z hale geliyor. top ge?tikten sonrada elini ?ekiyor.
bazen iyi topa vuran futbolculara kar?? kaleciler kendini haz?rlar ama futbolcu yanl?? ve k?t? vurunca terste kal?rlar. b?yle bir pozisyon olmu?.
LG-D802 cihaz?mdan g?nderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: