emek h?rs?zlar?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Spor Toto S?per Lig 2014-2015 Sezonu T?m Kar??la?malar
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet Ali Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPenaltilar ne ayak arkadaslar?
Balkonunuza - caminiza bayrak asin
Yorum Yap
-
Real-Barca macini izliyordum, arada soccerstand.com dan baktim, 1-1 oldu Fb maci, gram sevinmedim, biliyordum yiyecegini Genclerbirligi'nin.. Ersan Gulum bir kirmizi gormedi diye Besiktas'i Suleyman Seba mevzusundan sampiyon yapacaklarini soylediler, Ts lisi soyledi, Ahmet Cakar'i soyledi, kampanyalar olusturuldu, ligin biricik top oynayan takimi, tu, kaka dendi!
Vatandasi sokakta oylesine oldurulen bir ulkeden adalet, futbolundan da Besiktas gibi onurumuz, gururumuza sampiyonluk beklemeyin. Burasi o.rspu cocuklarinin, hak calanin ulkesi, haketmeyip bir yere getirilenlerin ulkesi! Pislik icinde bogulanlar ulkesi! Sikiyim ulkesini de satilik vatandasini da kurumlarini da, cumhurbaskanini da basbakanini da!
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKonu fener ma?? R?dvan daha ?ok bizi ?v?yor
Rehavete sokacak kapcik agizli.
Yorum Yap
-
Aslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKonu fener ma?? R?dvan daha ?ok bizi ?v?yor
Mevzu rehavet ise ipler bizim elimizde olmal?. R?dvan'?n konu?mas?yla rehavete gireceksek zaten kasmayal?m kendimizi.
Yorum Yap
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ahmet Canyurt tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKonu fener ma?? R?dvan daha ?ok bizi ?v?yor
Mevzu rehavet ise ipler bizim elimizde olmal?. R?dvan'?n konu?mas?yla rehavete gireceksek zaten kasmayal?m kendimizi.
?yi oynuyoruz fakat hen?z kazanilmis bi kupamiz yok medya ?ok abartarak konusuyor ...Bence bu bizim i?in iyi de?il...
Yorum Yap
Yorum Yap