Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Cristiano Ronaldo - cr7

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Caner Ali Akoglu
    yanıtladı
    Sevilla 1 CR7 3 kafayla ?ut ?ekmeye devam ediyor

Bir yorum yaz:

• Halil Umut Eyaz
    yanıtladı
    Muazzam bi sporcu. Yeteneklerini ?ok ama ?ok geli?tirdi, Nani veya Quaresma ayar?nda bi top?u olurdu bu geli?imi g?steremeseydi ta? ?izgisi etraf?nda beklerle dalga ge?en bi kanat oyuncusundan m?thi? bi yard?mc? santrafora evrildi, forveti ikileyen ko?ular?, darbeli kafa vuru?lar?, y?r?mek i?in kulland??? sol aya??n? da iyi bi finishing alternatifi yapmas? onu ?ok farkl? bi seviyeye getirdi. M?thi? sayg? hak eden biri.

Bir yorum yaz:

• Cagdas Sezgin
    yanıtladı
    5 att?. 5'te ka??rd?.

Bir yorum yaz:

• Caner Ali Akoglu
    yanıtladı
    5 gol d???nda sahada yoktun adam?m

Bir yorum yaz:

• Talha Karanfiler
    yanıtladı
    Ronaldinho nun bile kiskandigi adam olmussun bravo reis

Bir yorum yaz:

• Erdal Yikit
    yanıtladı
    Do?um g?n?n kutlu olsun kral!

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  10945820_10150779890009953_8816074390480371219_o.jpg
Görüntüleme: 1
büyüklüğ?:  78.2 KB

Bir yorum yaz:

• Kutay Bilgin
    yanıtladı
    Aslı Erdem ?zkan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Kutay Bilgin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Ya ?u Messi ba?ka yere gitsin kendini g?stersin olay?na hastay?m ha,

S?rf birileri tatmin olacak diye adam evrenin en b?y?k kul?plerinden birinden mi ayr?lacak ya.
    G?ren de ayr?ld???n da k???k bir kl?be gitsin diyoruz sanacak a?abey Gitsin evrenin en b?y?k kul?plerinden bir ba?kas?na, m?mk?nse EPL olsun
    Barca'dan daha b?y??? yok bence o ?lkede.
    D?nemin parlak kul?pleri olarak bakabiliriz bu duruma a?abey. Bar?a'dan daha b?y??? olarak bakmayal?m bence ki zaten dedi?in gibi bakarsak Bar?a'dan daha b?y?k bir kul?be gitmek istiyorsa bu m?mk?n de?il ??nk? Cr7 ile Messi'yi ayn? tak?mda d???nemiyorum
    Son c?mleye s?k??t?rd???n i?neyi almad?m sanma.

Parayla olan g?zellikler beni etkilemiyor valla,

Giderse Everton'a gitsin madem.

Bir yorum yaz:

• Erdem Özkan
    yanıtladı

S?rf birileri tatmin olacak diye adam evrenin en b?y?k kul?plerinden birinden mi ayr?lacak ya.
    G?ren de ayr?ld???n da k???k bir kl?be gitsin diyoruz sanacak a?abey Gitsin evrenin en b?y?k kul?plerinden bir ba?kas?na, m?mk?nse EPL olsun
    D?nemin parlak kul?pleri olarak bakabiliriz bu duruma a?abey. Bar?a'dan daha b?y??? olarak bakmayal?m bence ki zaten dedi?in gibi bakarsak Bar?a'dan daha b?y?k bir kul?be gitmek istiyorsa bu m?mk?n de?il ??nk? Cr7 ile Messi'yi ayn? tak?mda d???nemiyorum

Bir yorum yaz:

• Kutay Bilgin
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Erdem Özkan
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Erdal Yikit
    yanıtladı
    Seviyorum lan bu topici. Yine olaylar olaylar olmu? ama ka??rm???z

Bir yorum yaz:

• Mehmet Ozcelik
    yanıtladı
    Bana gore haketmedigi odulleri var bu kadar basit,messiciler objektifse bakip anlayabilirsiniz...

Bir yorum yaz:

• Kutay Bilgin
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Metin Yılmaz
    yanıtladı
    Oncelikle soyleyim, niyetim kesinlikle Messi-Ronaldo karsilastirmasi yapmak degildir.
    Futbol keyfi acisindan bakarsak, ikisini de izleyebildigimiz icin tam zamaninda dunyaya geldigimizi dusunuyorum.
    Cunku muhtemelen bir ust modelleri uzun bir sure gelmeyecek, en azindan bu kadar tabela yapan ve ozel olanlari.
    Soylemek istedigim, gozumde Ronaldo'nun daha farkli bir yerde oldugu.
    Ben de yillarca futbol oynadim, kaleciden forvete ama Necip'i, Selcuk Sahin'i gectim, amator bir futbolcu bile olamadim. Lampard gibi biriydim aslinda.
    Sahsen futbolcuda aradigim kriterler:
    1)Hiz : CR7=Messi
    2)Guc:Ronaldo>Messi
    3)Teknik:Messi>Ronaldo
    Bu uc kriter disinda kategorinin icine almak istedigim ozellikler, bu iki futbolcudan hangisi zayif ayagini daha iyi kullaniyor. Burda +1 Ronaldo'ya yazdim.
    Hangisi daha iyi yukselip kafa golleri atiyor, tartisma konusu bile degil, CR7. Basketbolcu gibi sicriyor. Messi'nin attigi kafa golleri sayica azdir ve direk santrafor oynayamaz. +1 daha CR7 icin.
    Bir de Barca disinda Messi'nin bu rakamlari yakalayabilecegi bir kulup goremiyorum. Barca son yillarda hep sistem takimi olmustur ve bu duzen icin donemin en iyisi Ronaldinho'yu bile feda etmistir. Aklima Henry Turner-Ibrahim Kutluay iliskisi geldi de neyse, dagitmayalim. Messi'nin en onemli artisi, Sergio Busquets, Xavi ve Iniesta'li muthis bir jenerasyona denk gelmesidir.

CR7, kendini gurbet elde kanitlamistir, donemin en parlak futbolcusu Q7 ile karsilastirildi, Q7 Barca'ya gitti, o Manu'ya, ciliz bir cocuktu ama birkac senede kendini kanitladi, Q7 farkli sebeplerden tutunamadi, CR7 tam bir gladyatore donustu, Manu'da kendini gosterip Los Galacticos'a Manu'dayken bilek hareketleri muthis bir kanat oyuncusuyken tabela yapsin diye forvet olarak geldi, pozisyon degisikligi bile mevzuyu acikliyor zaten, cunku adam, her seyi yapiyor, sol ayakla, kafayla, sag ayakla, frikikten, penaltidan, 35 metreden, her yerden atiyor, cunku o bir makine. Messi bir Ingiltere'ye gitsin bakalim, Barca'daki istatistiklerin yanina yaklasabiliyor mu, gorelim.
    Bir de CR7, Israilli futbolcularin formasini israrla istemelerine ragmen cocuklari oldurdukleri icin sklemiyor milli mac sonu, vermedi forma, benim icin +1 karakterdir. Hatta karakter en onemlisidir. Butun hocalarin Messi'nin kaprislerine gore kadro yaptigi asikar, adamda ego buyuk. Sahsen ben Messi'yi Vodafone Arena'da gormekten mutlu olurum belli bir zaman sonra ama Ronaldo dedi mi akan sular durur aga!
    Onun icin ben tartismam, toplama baktigimda CR7>Messi.

Bir yorum yaz:

• Necdet Korkmaz
    yanıtladı
    Aslı Arda ?elikmaden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    2012-13 sezonu istatistikleri do?ru ise, "ama bar?a ?ampiyonda olmam?? real olmu? yeaa, haks?z bu ?d?l" diyenlerin ne gibi bir cevab? olacak merak ediyorum.

Not : o sene yine de cr7 hak etmi?ti ?d?l? bence

Edit :

2012-13 sezonu La Liga ?ampiyonu Barcelona Messi 50 ma? 60 gol 18 asist
    2012-13 sezonu La Liga 2. Real Madrid Cristiano 55 ma? 55 gol 14 asist
    (Messi 5 ma? eksik oynam?? o ma?larda 15 gol daha atamayaca??n? iddia edebilir miyiz ayn? mant?kla?)

12-13 Sezonu ?ampiyonlar Ligi Her iki tak?m da yar? finalde elenmi?

Sizin mant???n?zla hareket edilirse bu sene de Messi kazanmal?yd?. Kendi kendinizi ele vermi? oldunuz ?u anda.

2013-14 sezonu La Liga 2. Barcelona Messi 46 ma? 41 gol 16 asist
    13-14 sezonu La Liga 3. Real Madrid Cristiano 47 ma? 51 gol 19 asist

13-14 sezonu ?ampiyonlar Ligi ?ampiyonu Real Madrid
    Ayn? sezon Barcelona derecesi ?eyrek Final

Tarafl? yakla?an biri ilk kazand??? ?d?l?n haks?z oldu?unu iddia eder. Objektif olan her iki ?d?l? de Cr7'nin hakk? oldu?unu s?yler.

T?pk? Messi'nin 4 ?d?l? gibi...
    Her ?ey ortada san?r?m.
    te?ekk?r ederim

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X