Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Cristiano Ronaldo - cr7
??k?ş
X
-
messici biri olarak s?yl?yorum; ronaldo'yu izlemek herkes i?in b?y?k ?ans. messi de ayn? ?ekilde ama o zevkli messici ronaldocu at??mas?n? k?r?klemek i?in burda ronaldocular? k?zd?rmaya ?al???yorum arada
?u an avrupa ?ampiyonas? finalinde ben sakatlan?p ??ksam bu kadar ?z?l?rd?m.
messi de ronaldo da ger?ekten milli tak?mda lanetli adamlar.
?ok yaz?k oldu adama ya ?anss?zl??a bak arkada?
Bir yorum yaz:
-
Benzema suan aktif forvetler daha dogrusu santraforlar arasinda bana gore ilk 3 e girer dunyada. Adam leblebi gibi gol atiyor zaten neden elestiriliyorkikac haftadir sakat. Oynasa suan gol kralliginda ronaldo ile zirvede olacakti
Bir yorum yaz:
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSa?malamay?n adam iyi bir tak?mla Barca'y? bile y?kan golleri atm??t?. Real'i y?netenler ?k?z.Mesut,Di Maria gibi adamlar g?nderilir mi?Bunlar?n planlamay? kim yap?yorsa ?ok k?t? yap?yor paras?yla rezil oluyor real. Barca ?ok ak?ll? y?netiliyor s?rekli tokatlar bunlar?.
Galaxy S5 .. NeCDeT KoRKMaZ
Bir yorum yaz:
-
Cristiano Ronaldo, ?ampiyonlar Ligi'nde aktif oyuncular aras?nda en fazla asist yapan isim (27; Iniesta ve Messi, 23). Egoist?
Bir yorum yaz:
-
Bence Ronaldo kendisini d???n?yorsa bir an ?nce Real Madrid'den ayr?l?p ?ngiltere'ye geri d?nmeli. Bireysel olarak ne kadar iyi olursa olsun tak?m olarak bir ?ey kazanamay?nca pek bir anlam? kalm?yor yapt?klar?n?n. Bu y?zden de s?rekli k?yaslamalarda Messi'nin gerisinde kal?yor. Real Madrid bu gidi?le sittin sene Barcelona seviyesine ??kamayacak gibi g?z?k?yor. O y?zden bence CR7 ?ngiltere'ye d?nerse bireysel kariyeri i?in daha iyi olur. PSG'ye falan gitmesin sak?n. ?n planda olmas? laz?m. Fransa ligi bunun i?in ?ok yeterli bir lig de?il.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSa?malamay?n adam iyi bir tak?mla Barca'y? bile y?kan golleri atm??t?. Real'i y?netenler ?k?z.Mesut,Di Maria gibi adamlar g?nderilir mi?Bunlar?n planlamay? kim yap?yorsa ?ok k?t? yap?yor paras?yla rezil oluyor real. Barca ?ok ak?ll? y?netiliyor s?rekli tokatlar bunlar?.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSa?malamay?n adam iyi bir tak?mla Barca'y? bile y?kan golleri atm??t?. Real'i y?netenler ?k?z.Mesut,Di Maria gibi adamlar g?nderilir mi?
Bir yorum yaz:
-
Sa?malamay?n adam iyi bir tak?mla Barca'y? bile y?kan golleri atm??t?. Real'i y?netenler ?k?z.Mesut,Di Maria gibi adamlar g?nderilir mi?
Bir yorum yaz:
-
Psg ye gitmezsen adam degilsin. Gitki soyle dunya gozuyle bir gorelim seni. Para var bir iddalarida yok takilirsin buralarda gel.
Envoy? de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı Huseyin Can Aydin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Serhat Senel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tuncay ?zata tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterk???k ma?lar?n b?y?k top?usu cristiano ronaldo bir b?y?k ma?ta daha ortalarda g?r?nmemi? atletico madrid, real madrid'i yenmi?
hay?rl? olsunronaldoyu i? saha ma?lar?nda bu nedenle yuhal?yorlar abi. att??? golleri hep ma?lar?n 5-6 farkl? bitti?i ma?larda, ilk gol at?ld?ktan sonra ufak tefek tak?mlara att??? i?in.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Tuncay ?zata tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Serhat Senel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKesinlikle hakl?s?n babam?n o?lu de?il karakteri de biraz itici benim i?in bir Ronaldinho de?iller Messi Cr7 toplasan etmezler benim i?in bir r10 izledik kendisini ?ok ??k?r neyse mesele nereye geldi
B?y?k ma?lar?n top?usu de?il demi?sin sana g?re Real Madrid'in b?y?k ma?lar? neler bir s?rala sonra "kahve a?z?" diye nitelendirdi?im ve belki istemeyerek kalbini k?rd???m laf?m? d?zeltme veya yenileme ?ans?m olsun
"Messi hayran? olan Nijeryal? Nwabu, 'Messi mi Ronaldo mu?' tart??mas?na girdi?i Cristiano hayran? olan arkada?? Obinna'y? ?ld?rd?. (AS)"Ne manyaklar var ya
Bir yorum yaz:
-
Aslı Serhat Senel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKesinlikle hakl?s?n babam?n o?lu de?il karakteri de biraz itici benim i?in bir Ronaldinho de?iller Messi Cr7 toplasan etmezler benim i?in bir r10 izledik kendisini ?ok ??k?r neyse mesele nereye geldi
B?y?k ma?lar?n top?usu de?il demi?sin sana g?re Real Madrid'in b?y?k ma?lar? neler bir s?rala sonra "kahve a?z?" diye nitelendirdi?im ve belki istemeyerek kalbini k?rd???m laf?m? d?zeltme veya yenileme ?ans?m olsun
"Messi hayran? olan Nijeryal? Nwabu, 'Messi mi Ronaldo mu?' tart??mas?na girdi?i Cristiano hayran? olan arkada?? Obinna'y? ?ld?rd?. (AS)"
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: