Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Cristiano Ronaldo - cr7

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    5>4

Bir yorum yaz:

• Erdal Yikit
    yanıtladı
    Baba yine en iyi!

Bir yorum yaz:

• Alican Osanmaz
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Tuncay Özata
    yanıtladı
    messici biri olarak s?yl?yorum; ronaldo'yu izlemek herkes i?in b?y?k ?ans. messi de ayn? ?ekilde ama o zevkli messici ronaldocu at??mas?n? k?r?klemek i?in burda ronaldocular? k?zd?rmaya ?al???yorum arada

?u an avrupa ?ampiyonas? finalinde ben sakatlan?p ??ksam bu kadar ?z?l?rd?m.
    messi de ronaldo da ger?ekten milli tak?mda lanetli adamlar.
    ?ok yaz?k oldu adama ya ?anss?zl??a bak arkada?

Bir yorum yaz:

• Talha Karanfiler
    yanıtladı
    Benzema suan aktif forvetler daha dogrusu santraforlar arasinda bana gore ilk 3 e girer dunyada. Adam leblebi gibi gol atiyor zaten neden elestiriliyorki kac haftadir sakat. Oynasa suan gol kralliginda ronaldo ile zirvede olacakti

Bir yorum yaz:

• Necdet Korkmaz
    yanıtladı
    Aslı Merter Erhuy tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Sa?malamay?n adam iyi bir tak?mla Barca'y? bile y?kan golleri atm??t?. Real'i y?netenler ?k?z.Mesut,Di Maria gibi adamlar g?nderilir mi?
    s?rf b?y???z mesaj?n? vermek i?in 100m bay?ld?lar bale'e abi ya. oysa di maria ile mesut'u tak?mda tut ?ne benzema'dan daha iyi bir forvet al sezonu kapat. ama dedi?in gibi y?netim ?-K?Z!
    Suarez Liverpool gibi bir tak?m? ?ampiyonluk potas?na sokmu? Barca'dan ?nce davransa al?rd? ama iyiki almam?? d?nyan?n en iyi h?cum hatt?n? seyrediyoruz Bunlar?n planlamay? kim yap?yorsa ?ok k?t? yap?yor paras?yla rezil oluyor real. Barca ?ok ak?ll? y?netiliyor s?rekli tokatlar bunlar?.
    James Rodriguez bile harcaniyor bunlarin elinde

Galaxy S5 .. NeCDeT KoRKMaZ

Bir yorum yaz:

• Talha Karanfiler
    yanıtladı
    Cristiano Ronaldo, ?ampiyonlar Ligi'nde aktif oyuncular aras?nda en fazla asist yapan isim (27; Iniesta ve Messi, 23). Egoist?

Bir yorum yaz:

• ?emsi ?ek
    yanıtladı
    Bence Ronaldo kendisini d???n?yorsa bir an ?nce Real Madrid'den ayr?l?p ?ngiltere'ye geri d?nmeli. Bireysel olarak ne kadar iyi olursa olsun tak?m olarak bir ?ey kazanamay?nca pek bir anlam? kalm?yor yapt?klar?n?n. Bu y?zden de s?rekli k?yaslamalarda Messi'nin gerisinde kal?yor. Real Madrid bu gidi?le sittin sene Barcelona seviyesine ??kamayacak gibi g?z?k?yor. O y?zden bence CR7 ?ngiltere'ye d?nerse bireysel kariyeri i?in daha iyi olur. PSG'ye falan gitmesin sak?n. ?n planda olmas? laz?m. Fransa ligi bunun i?in ?ok yeterli bir lig de?il.

Bir yorum yaz:

• Merter Erhuy
    yanıtladı
    Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Sa?malamay?n adam iyi bir tak?mla Barca'y? bile y?kan golleri atm??t?. Real'i y?netenler ?k?z.Mesut,Di Maria gibi adamlar g?nderilir mi?
    s?rf b?y???z mesaj?n? vermek i?in 100m bay?ld?lar bale'e abi ya. oysa di maria ile mesut'u tak?mda tut ?ne benzema'dan daha iyi bir forvet al sezonu kapat. ama dedi?in gibi y?netim ?-K?Z!
    Suarez Liverpool gibi bir tak?m? ?ampiyonluk potas?na sokmu? Barca'dan ?nce davransa al?rd? ama iyiki almam?? d?nyan?n en iyi h?cum hatt?n? seyrediyoruz Bunlar?n planlamay? kim yap?yorsa ?ok k?t? yap?yor paras?yla rezil oluyor real. Barca ?ok ak?ll? y?netiliyor s?rekli tokatlar bunlar?.

Bir yorum yaz:

• Erdal Yikit
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Merter Erhuy
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Halil Yildiz
    yanıtladı
    Psg ye gitmezsen adam degilsin. Gitki soyle dunya gozuyle bir gorelim seni. Para var bir iddalarida yok takilirsin buralarda gel.

Envoy? de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Tufan Tokadci
    yanıtladı
    Aslı Huseyin Can Aydin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Serhat Senel tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Aslı Tuncay ?zata tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    k???k ma?lar?n b?y?k top?usu cristiano ronaldo bir b?y?k ma?ta daha ortalarda g?r?nmemi? atletico madrid, real madrid'i yenmi?
    hay?rl? olsun
    CR7 ile ilgili okudu?um en komik, en bo? bele?, kahve a?z? yorumlardan biriydi tebrik ederim
    tuncay abi hakl? bence ronaldoyu i? saha ma?lar?nda bu nedenle yuhal?yorlar abi. att??? golleri hep ma?lar?n 5-6 farkl? bitti?i ma?larda, ilk gol at?ld?ktan sonra ufak tefek tak?mlara att??? i?in.
    Yorum biraz ac?mas?zca olabilir ama Tuncay % 100 hakl?.

Bir yorum yaz:

• Serhat Senel
    yanıtladı
    Aslı Tuncay ?zata tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Kesinlikle hakl?s?n babam?n o?lu de?il karakteri de biraz itici benim i?in bir Ronaldinho de?iller Messi Cr7 toplasan etmezler benim i?in bir r10 izledik kendisini ?ok ??k?r neyse mesele nereye geldi
    B?y?k ma?lar?n top?usu de?il demi?sin sana g?re Real Madrid'in b?y?k ma?lar? neler bir s?rala sonra "kahve a?z?" diye nitelendirdi?im ve belki istemeyerek kalbini k?rd???m laf?m? d?zeltme veya yenileme ?ans?m olsun
    neyse bizden beteri varm??.

"Messi hayran? olan Nijeryal? Nwabu, 'Messi mi Ronaldo mu?' tart??mas?na girdi?i Cristiano hayran? olan arkada?? Obinna'y? ?ld?rd?. (AS)"
    Hahahaha Ne manyaklar var ya

Bir yorum yaz:

• Tuncay Özata
    yanıtladı
    Kesinlikle hakl?s?n babam?n o?lu de?il karakteri de biraz itici benim i?in bir Ronaldinho de?iller Messi Cr7 toplasan etmezler benim i?in bir r10 izledik kendisini ?ok ??k?r neyse mesele nereye geldi
    B?y?k ma?lar?n top?usu de?il demi?sin sana g?re Real Madrid'in b?y?k ma?lar? neler bir s?rala sonra "kahve a?z?" diye nitelendirdi?im ve belki istemeyerek kalbini k?rd???m laf?m? d?zeltme veya yenileme ?ans?m olsun
    neyse bizden beteri varm??.

"Messi hayran? olan Nijeryal? Nwabu, 'Messi mi Ronaldo mu?' tart??mas?na girdi?i Cristiano hayran? olan arkada?? Obinna'y? ?ld?rd?. (AS)"

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X