Duyuru

??k?ş
Hen?z duyuru yok

Cristiano Ronaldo - cr7

??k?ş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Mehmet Ozcelik
    yanıtladı
    Krala saygilar

Bir yorum yaz:

• Talha Karanfiler
    yanıtladı
    Ronaldo 23 gol
    Messi 10 gol

hatta
    Demba ba 16 gol
    Messi 10 gol hahhaa

Bir yorum yaz:

• G?rkan G?l
    yanıtladı
    Durdurulamaz ..

Bir yorum yaz:

• Ismail Gorkem Saydam
    yanıtladı
    Durdurulam?yor..

Bir yorum yaz:

• Erdal Yikit
    yanıtladı
    Real Madrid C.F. make it 18 wins in a row as Cristiano Ronaldo sets new La Liga records with 23rd career hat trick, 200th league goal.

Bir yorum yaz:

• Yi?it Gelir
    yanıtladı
    Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    S?per bir Video bu.. ?zlerken duyguland?m. Egosuz bir adam, al?ak g?n?ll?, s?z?nde duran... ve bir ?ok ?ey. Helal olsun sana Ronaldo..

Bir yorum yaz:

• Yilmaz Aygun
    yanıtladı
    Messi gibi sahtekar de?il bari.

Bir yorum yaz:

• Mehmet Köse
    yanıtladı
    Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    Kral yine hattrick yapt?.

21 ma? 29 gol 12 asist ...

( ayr?ca 2 milli ma? 2 gol ) ...
    penalti pozisyonunda kendini yere atmasina kil oldum sonra penaldo diyorlar

Bir yorum yaz:

• Gokay Gokdogan
    yanıtladı
    Kral yine hattrick yapt?.

21 ma? 29 gol 12 asist ...

( ayr?ca 2 milli ma? 2 gol ) ...

Bir yorum yaz:

• ?a?atay Utlu
    yanıtladı
    Bu nas?l g?zel bi adamd?r ya

Ronaldo'yu sevmeyenleri anlay??la kar??lar?m kimseye zorla sevdirecek halimiz yok AMA bu adama sayg? duyulmal?d?r..

bu adam? d?nya g?z?yle izliyebiliyor oldu?umuz i?in ger?ekten ?ok ?ansl?y?z

Bir yorum yaz:

• Talha Karanfiler
    yanıtladı
    Aslı ?zcan S?nmez tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    ?ok g?zel adam be . Piyasaya ??kal? 10 sene olmad? san?r?m ama benim i?in 10 y?l?n futbolcusudur.Ayr? seviyorum CR7 . Big?n bu formay? giydi?ini g?rsek ke?ke
    aynen adam?n dibi

Bir yorum yaz:

• Özcan Sönmez
    yanıtladı
    ?ok g?zel adam be . Piyasaya ??kal? 10 sene olmad? san?r?m ama benim i?in 10 y?l?n futbolcusudur.Ayr? seviyorum CR7 . Big?n bu formay? giydi?ini g?rsek ke?ke

Bir yorum yaz:

• Talha Karanfiler
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Erdal Yikit
    yanıtladı
    [MENTION=27500]Arda ?elikmaden[/MENTION]

Yok abi demiyorum. T?rkiye Kupas? benim i?in tenekeden ibarettir.
    Benim gibi d???nen de burada birs?r? insan vard?r. Kupa ?nemli bir ?eyse kupad?r.
    2009'dan bu yana ?ok fazla El Clasico oldu do?ru ancak bu g?ne kadar arkas?nda etkili Xavi-?niesta ile b?ylesine gol kast? Lionel.
    Ha ?imdi diyeceksin sanki Ronaldo'nun arkas?nda H?rriyet oynad?. Hay?r, ama o d?nemin en iyi orta sahas? Barcelona'ya aitti.

G?kay abinin dedi?i gibi Ronaldo > Messi Konu kilit.

Bir yorum yaz:

• Arda Çelikmaden
    yanıtladı
    Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
    @Arda ?elikmaden

Yahu abi, Biz Be?ikta?'?n T?rkiye Kupas? ma?lar?n? dikkate alm?yorken sen neden ?spanya'da oynad?klar? Kral kupas? veya haz?rl?k ma?lar?n? baz al?yorsun ki? Hem haz?rl?k ma?? dedi?in ma?larda superstarlara dikkat edilmez, yeni transferlere dikkat edilir ki zaten Ronaldo ve Messi ayar?ndaki top?ular bu ma?larda sadece form tutmak i?in oynarlar.
    Bu 2 superstar i?in 2 yar?? var biri La Liga, di?eri The Champions League. Gerisi g?zlerinde t?r?v?r?d?r ba?ka bir ?ey de?il.

Ronaldo kanat de?il, kanat forvet. Herkes burada hataya d???yor. Kanat oldu?u y?llar Manu'dayd? zaten son y?l?nda kanat forvet kimli?ine b?r?n?p gol kral? olmu?tu.
    Ronaldo'nun ?ekti?i ?ut say?s? ne kadar gole istekli olmas?n? g?steriyor ki bu kadar ?ut ?ekmi? yani Ronaldo, Messi'den daha fazla gol pozisyonlar?na giriyor. Ha bu ?utlar?n baz?lar?n? atmasa gol pas? olarak de?erlendirse Messi ile belki de e?it derecede olurdu asistlerde.

Yani s?rf ?ok ma?la g?z boyamak i?in bu yola giri?ilmi? ba?ka bir ?ey yok ?u tezde. La Liga'y? ve ?L'yi g?ze alal?m di?erlerini de?il.

Benim ?z?nt?m yok abi, Ronaldo benim i?in bir numarad?r.
    Bir dakika neden t?r?v?r? olsun resmi ma??
    Sen ligi kaybetti?inde bari T?rkiye Kupas?'n? alal?m demiyor musun? Adamlar da diyor bunu. Kupa her daim kupad?r.
    ?stelik kral kupas? olsun s?per kupa olsun 2009'dan bu yana yar? final ve finallerde ka? El Clasico oldu, say?s?n? unuttum. Yok saymak sa?mal?k yani.
    Ronaldo'nun ?ekti?i ?ut say?s? gole ne kadar istekli oldu?unu g?stermez karde?im. Bu adamlar?n ikisi de top seviyenin ?st?nde adamlar. Her ?eyi a?m?? adamlar.
    Ronaldo gol noktas?nda ?ok daha fazla topla bulu?uyor, Messi ?ok daha az?yla daha efektif i? yap?yor. Bu i? bu kadar basit
    ?stekli, arzulu falan ba?ka yerlere ?ekmeye gerek yok bence.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X