Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
Cristiano Ronaldo - cr7
??k?ş
X
-
Ronaldo 23 gol
Messi 10 gol
hatta
Demba ba 16 gol
Messi 10 gol hahhaa
Bir yorum yaz:
-
Real Madrid C.F. make it 18 wins in a row as Cristiano Ronaldo sets new La Liga records with 23rd career hat trick, 200th league goal.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bir yorum yaz:
-
Aslı G?kay G?kdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKral yine hattrick yapt?.
21 ma? 29 gol 12 asist ...
( ayr?ca 2 milli ma? 2 gol ) ...sonra penaldo diyorlar
Bir yorum yaz:
-
Kral yine hattrick yapt?.
21 ma? 29 gol 12 asist ...
( ayr?ca 2 milli ma? 2 gol ) ...
Bir yorum yaz:
-
Ronaldo'yu sevmeyenleri anlay??la kar??lar?m kimseye zorla sevdirecek halimiz yok AMA bu adama sayg? duyulmal?d?r..
bu adam? d?nya g?z?yle izliyebiliyor oldu?umuz i?in ger?ekten ?ok ?ansl?y?z
Bir yorum yaz:
-
Aslı ?zcan S?nmez tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz:
-
[MENTION=27500]Arda ?elikmaden[/MENTION]
Yok abi demiyorum. T?rkiye Kupas? benim i?in tenekeden ibarettir.
Benim gibi d???nen de burada birs?r? insan vard?r. Kupa ?nemli bir ?eyse kupad?r.
2009'dan bu yana ?ok fazla El Clasico oldu do?ru ancak bu g?ne kadar arkas?nda etkili Xavi-?niesta ile b?ylesine gol kast? Lionel.
Ha ?imdi diyeceksin sanki Ronaldo'nun arkas?nda H?rriyet oynad?. Hay?r, ama o d?nemin en iyi orta sahas? Barcelona'ya aitti.
G?kay abinin dedi?i gibi Ronaldo > Messi Konu kilit.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Erdal Yikit tarafından Gönderilmiş Mesajı göster@Arda ?elikmaden
Yahu abi, Biz Be?ikta?'?n T?rkiye Kupas? ma?lar?n? dikkate alm?yorken sen neden ?spanya'da oynad?klar? Kral kupas? veya haz?rl?k ma?lar?n? baz al?yorsun ki? Hem haz?rl?k ma?? dedi?in ma?larda superstarlara dikkat edilmez, yeni transferlere dikkat edilir ki zaten Ronaldo ve Messi ayar?ndaki top?ular bu ma?larda sadece form tutmak i?in oynarlar.
Bu 2 superstar i?in 2 yar?? var biri La Liga, di?eri The Champions League. Gerisi g?zlerinde t?r?v?r?d?r ba?ka bir ?ey de?il.
Ronaldo kanat de?il, kanat forvet. Herkes burada hataya d???yor. Kanat oldu?u y?llar Manu'dayd? zaten son y?l?nda kanat forvet kimli?ine b?r?n?p gol kral? olmu?tu.
Ronaldo'nun ?ekti?i ?ut say?s? ne kadar gole istekli olmas?n? g?steriyor ki bu kadar ?ut ?ekmi? yani Ronaldo, Messi'den daha fazla gol pozisyonlar?na giriyor. Ha bu ?utlar?n baz?lar?n? atmasa gol pas? olarak de?erlendirse Messi ile belki de e?it derecede olurdu asistlerde.
Yani s?rf ?ok ma?la g?z boyamak i?in bu yola giri?ilmi? ba?ka bir ?ey yok ?u tezde. La Liga'y? ve ?L'yi g?ze alal?m di?erlerini de?il.
Benim ?z?nt?m yok abi, Ronaldo benim i?in bir numarad?r.
Sen ligi kaybetti?inde bari T?rkiye Kupas?'n? alal?m demiyor musun? Adamlar da diyor bunu. Kupa her daim kupad?r.
?stelik kral kupas? olsun s?per kupa olsun 2009'dan bu yana yar? final ve finallerde ka? El Clasico oldu, say?s?n? unuttum. Yok saymak sa?mal?k yani.
Ronaldo'nun ?ekti?i ?ut say?s? gole ne kadar istekli oldu?unu g?stermez karde?im. Bu adamlar?n ikisi de top seviyenin ?st?nde adamlar. Her ?eyi a?m?? adamlar.
Ronaldo gol noktas?nda ?ok daha fazla topla bulu?uyor, Messi ?ok daha az?yla daha efektif i? yap?yor. Bu i? bu kadar basit
?stekli, arzulu falan ba?ka yerlere ?ekmeye gerek yok bence.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: