??reniyorum cidden bu ?lke futbolundan.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
THY, GS'nin Sponsoru Oldu...
??k?ş
X
-
?ar??ya darbeci diyen be?ikta?l? ge?inen ?ah?slar ?ok sevinmi?tir bu sponsorluklara.. nede olsa g?rtla?a kadar almazsan darbeci,dinsiz,donsuz her bir?ey oluyorsun bu ?lkede... padi?ahl?k d?zeninin k?leleri olmu? olanlar ?ar??ya giydirmektende keyif al?yorlar...
Ad?n? laz?m de?il y?ksek mertebede olan ?ah?s?n hangi dedi?i do?ru ??kt? ki? onun g?d?m?ndeki thy'lar? s?z?n?n eri olsun...
Yorum Yap
-
Devlet Kurumlar?n?n Biz Hari? Herkese Sponsor Olmas? Sorunsal?
Daha ?nceki sponsorlar? da yine bir devlet kurumu olan T?rk Telekom olan ts ve gsye THY sponsor oldu?unu a??klad?.Ayn? zamanda ts ve gs nin stad?n? TOK? yapt?.
Bizler Feda senesinde 500 milyon lira bor?la nas?l ba? edecez diye d???n?rken 1 tane bile devlet kurumu kap?m?z? ?almad? bug?n bor? bata??nda olan di?er kul?plerin stad?n? da devlet yap?yor sponsoru da devlet oluyor.
Bug?n vodafone arenada ?al??an m?hendislere bile paras?n? nas?l ?deriz diye d???n?yoruz biz.1 tu?lan?n bile hesab?n? yap?yoruz.Benim vergim benim tak?m?mdan ba?ka t?m kul?plere gidiyor.Bu i?in tad? ka?t? art?k.
Yorum Yap
-
Aslı Coskun Deniz Teran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDaha ?nceki sponsorlar? da yine bir devlet kurumu olan T?rk Telekom olan ts ve gsye THY sponsor oldu?unu a??klad?.Ayn? zamanda ts ve gs nin stad?n? TOK? yapt?.
Bizler Feda senesinde 500 milyon lira bor?la nas?l ba? edecez diye d???n?rken 1 tane bile devlet kurumu kap?m?z? ?almad? bug?n bor? bata??nda olan di?er kul?plerin stad?n? da devlet yap?yor sponsoru da devlet oluyor.
Bug?n vodafone arenada ?al??an m?hendislere bile paras?n? nas?l ?deriz diye d???n?yoruz biz.1 tu?lan?n bile hesab?n? yap?yoruz.Benim vergim benim tak?m?mdan ba?ka t?m kul?plere gidiyor.Bu i?in tad? ka?t? art?k.
Yorum Yap
-
Aslı Coskun Deniz Teran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDaha ?nceki sponsorlar? da yine bir devlet kurumu olan T?rk Telekom olan ts ve gsye THY sponsor oldu?unu a??klad?.Ayn? zamanda ts ve gs nin stad?n? TOK? yapt?.
??ine gelmedi?i i?in yard?m etmedi. ??ine gelenlere ise bir g?zel yard?m etti.
Gsnin stad?n? devlet yapt?, sonu?? ?ok mu iyi oldu?
Besleme gibi gidip ba??r?yorlar, ?stelik ebesinin nikah?nda.
?imdi ASY'nin oraya yapt?klar? in?aatlar, bu yard?m?n ba? mimar? i?te.
Bize de geldi bu teklif, farkl? yerde yapal?m ama biz yapal?m ?eklinde sunuldu fakat biz bunu kabul etmedik.
D?nya'n?n say?l?, T?rkiye'nin ise en g?zel yerinde stad?m?z yap?l?yor ?imdi.
Yorum Yap
-
Aslı Sergen Pervance tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
THY Forma sponsorumuz de?il belki (vodafone oldu?u i?in) ama sponsorlarimizdan biri.
Skickat fr?n min GT-N7105 via Tapatalk
Yorum Yap
-
Saflar belli oldu..
TS - GS - FB ; BE??KTA?
?ok fena bir sezon olacak!En son düzenleyen Caner Ba?o?lu; 16-09-2014, 17:23.
Yorum Yap
-
Aslı Caner Ba?o?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSaflar belli oldu..
TS - GS ; BE??KTA? - FB
?ok fena bir sezon olacak!
Yorum Yap
-
Aslı Sergen Pervance tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
THY Forma sponsorumuz de?il belki (vodafone oldu?u i?in) ama sponsorlarimizdan biri.
Skickat fr?n min GT-N7105 via Tapatalk
Yorum Yap
Yorum Yap