Son haftalara girerken yar?? iyice k?z??t?.Bence s?per ligden daha heyecanl? ve seyir zevki y?ksek ma?lar oluyor.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
PTT 1. Lig...
??k?ş
X
-
Orduspor resmen kendi kendini yedi ?uan sa?masapan puanlar kaybetmeseydi liderdi.
?uan ki tabloya g?re ?bb malesef b?rakmaz ilk 2'yi.
Di?er direkt gelecek tak?m?n Ankaraspor veya Orduspor olaca??n? d???n?yorum g?nl?m Orduspordan yana.
Play oftan ise Samsunspor gelir.
Ordu-Samsun-Bal?kesir gelsin isterdimde i?te araya ?bb ve Ankaraspor giriyor malesef.
Yorum Yap
-
Ankara-Ordu ma?? olacak, bu Bal?kesir'in avantaj?. Ordu daha samsun ile i?eride ve urfa deplasman?na gidecek. 3 tak?m aras?nda ?ans? en az tak?m Ordu.
Ankara'n?n da Ordu ma?? harici Mersin ma?? var.
Bal?kesir ise, ununu elemi? ele?ini asm?? kar??yaka,i?eride manisa, deplasmanda k?me d??m?? Mara? ve son ma?ta muhtemelen ??kmay? garantilemi? olacak olan ?bb ile i?eride yapacak.
O y?zden fikst?re bakarak yorum yaparsan?z daha mant?kl? ??kar?mlar yapars?n?z.
Ki Bal?kesir Ordu'dan ikili averaj olarak da ?nde.
?bb harici, Balkes 45%, Ankara 35%, Ordu 20% veriyorum ben ilk iki i?in.
Yorum Yap
-
Aslı G?ktu? Durmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAnkara-Ordu ma?? olacak, bu Bal?kesir'in avantaj?. Ordu daha samsun ile i?eride ve urfa deplasman?na gidecek. 3 tak?m aras?nda ?ans? en az tak?m Ordu.
Ankara'n?n da Ordu ma?? harici Mersin ma?? var.
Bal?kesir ise, ununu elemi? ele?ini asm?? kar??yaka,i?eride manisa, deplasmanda k?me d??m?? Mara? ve son ma?ta muhtemelen ??kmay? garantilemi? olacak olan ?bb ile i?eride yapacak.
O y?zden fikst?re bakarak yorum yaparsan?z daha mant?kl? ??kar?mlar yapars?n?z.
Ki Bal?kesir Ordu'dan ikili averaj olarak da ?nde.
?bb harici, Balkes 45%, Ankara 35%, Ordu 20% veriyorum ben ilk iki i?in.
Bu 2 ma??n? kazan?rsa Urfa'y? felan her t?rl? yener Ordu.
Bal?kesirinde mara? deplasman? hari? di?er ma?lar?da y?zde y?z kazanabilir diyebilece?imiz ma?lar de?il.
Ptt 1.ligde hi? bir ?ey belli olmuyor.Kim derdi bu hafta Ankaraspor kendi sahas?nda Urfaya yenilecek.
Manisan?nda play off umudu var ne kadar zorda olsa.
Bakal?m g?r?cez art?k zevkli heycanl? bir 4 hafta olacak bundan ??phemiz yok.
Yorum Yap
-
?BB Tekrar S?per Lig'de
PTT 1. Lig'in 34. hafta m?cadelesinde deplasmanda Gaziantep B?y?k?ehir Belediyespor'u 4-0 ma?lup eden ?stanbul B?y?k?ehir Belediyespor, puan?n? 75'e y?kseltti ve ligin bitimine 2 hafta kala ?ampiyonlu?u garantiledi.
Di?er ?ehir tak?mlar?n?n ders almas? gerekti?ini bir kez daha g?rd?k.
Buca, Adana, Mersin, Samsun gibi tak?mlar?n oldu?u bir ligi hep hayal ettik ancak y?netimler hep s?n?fta kald?.
Ke?ke belediye gelmeseydi
Yorum Yap
Yorum Yap