Aslı Mehmet Erhan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Komik bir ?ey g?remiyorum ben ortada! Gen? kadro derken Furkan Aldemir, Cedi Osman gibi isimleri; yeni derken de Bar?? Hersek, Bar?? Ermi? gibi isimleri kast ettim. Bu da tak?m?n yar?s? ediyor neredeyse. Neyse...
Bu adamlar do?ru d?zg?n s?re almad?lar bile onlar? saymaya gerek bile yok bu arada Hersek 26 Ermi? 29 ya??nda
Kartal'?n ?zerine biraz e?ilsek hem biz hem Milli tak?m uzun y?llar faydalanabilece?i bir play maker bulmu? olur. Ge?en sezon pek ?ans bulamad? umar?m bu sezon ald??? dakikalar artar.
Komik bir ?ey g?remiyorum ben ortada! Gen? kadro derken Furkan Aldemir, Cedi Osman gibi isimleri; yeni derken de Bar?? Hersek, Bar?? Ermi? gibi isimleri kast ettim. Bu da tak?m?n yar?s? ediyor neredeyse. Neyse...
En son düzenleyen Mehmet Erhan; 10-09-2014, 21:07.
Aslı Abdullah Gorkem Candan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Bu gen? ve yeni kadroyla buralara gelmek de ba?ar?d?r bence. Litvanya da sa?lam tak?m sonu?ta. Yine de iyi m?cadele etti basketbolcular?m?z, te?ekk?rler hepsine.
Neresi genc ve yeni kadro bunlar?n
Hidayet T?rko?lu'nu kadroda g?rmeyince insan tak?m?n gen?le?ti?ini d???n?yor ister istemez
Aslı Abdullah Gorkem Candan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Bu gen? ve yeni kadroyla buralara gelmek de ba?ar?d?r bence. Litvanya da sa?lam tak?m sonu?ta. Yine de iyi m?cadele etti basketbolcular?m?z, te?ekk?rler hepsine.
Mesajı göster
?u sel?uk emre futbol milli tak?m?nda neyse ender, cenk falan da basket de ?yle. cidden takt?m kafay? adamlara. bala bi tane ??l?k atarlarsa atarlar. y?llard?r ender topu 7 saniyede kar?? sahaya ge?irir. y?llard?r cenk dip ?izgiye g?m?l?r bo? ??l?k bekler.
serkan erdo?an'dan ba?ka ?ut?r guard yeti?medi memlekette yaa. bir tak?m?n lideri oyun kurucudur. ma??n en ba??ndan en sonuna ne olaca??na o karar verir. yani ben olsam memet ya?mur u al?r?m yine kendi ba??na top getirip insiyatifle ??l?k atan bir oyuncu.
litvanyay? i?erde durduracaz diye ??l?klere ?ok izin verdik malesef. ayn? bo? ??l?kleri b?z atamay?nca da sonu? bu oldu. hakk?m?z da buydu bu turnuvada.
Adamlar ekol arkada?. Kadrolar? belkide tarihlerinin en dar kadrosu; ama 19/10 ile 30 say?. Hi? ??phesiz d?nyanin (ABD kategori d???) en yetenekli d?? at?c?lar?na sahip basketbol ?lkesi Litvanya.
Bir yorum yaz: